Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausi išmanieji 2017-ųjų įrenginiai, kuriuos norėtumėte turėti savo kuprinėje

Išmanusis telefonas jau kurį laiką yra tapęs įrankiu, be kurio neįsivaizduotume savo kasdienybės. „Facebook“, „Instagram“, „Spotify“, „Google“ ir aibė naudingų laisvalaikio ir studijų programėlių – viename ekrane. Neatsitiktinai ir pačios paklausiausios šio rudens prekės yra susijusios su išmaniojo telefono įrenginiais.
Belaukiant autobuso/ „ACME Europe“ nuotr.
Belaukiant autobuso/ „ACME Europe“ nuotr.

Nešiojami įkrovikliai (angl. Power Bank) – viena populiariausių pastarųjų mėnesių prekių. Jų, anot vienos lyderiaujančių informacinių ir telekomunikacijų technologijų įrangos platintojų „ACME Europe“ atstovų, buvo parduota dvigubai daugiau nei praėjusiais metais.

„Išmaniesiems įrenginiams nuolat reikia energijos resursų. Turėdami nešiojamuosius įkroviklius visą dieną „online“ esantys moksleiviai ir studentai juos gali pakrauti bent 3 kartus per dieną ir visada būti pasiekiami“, – teigia „ACME Europe“ Pardavimų ir rinkodaros skyriaus vadovas Arnoldas Saldys.

Ne paslaptis, kad kiekvienoje klasėje ar auditorijoje yra ribotas skaičius įkrovimo lizdų, o turintiems net ne vieną, o kelis įrenginius, tenka nuolat „stovėti“ eilėje. Įkrovikliai išsprendžia šią problemą – juos galima nešiotis kišenėje ir turėti energijos išteklių bet kuriame pasaulio taške.

Išmanieji įrenginiai/ „ACME Europe“ nuotr.
Išmanieji įrenginiai/ „ACME Europe“ nuotr.

Dėvimieji išmanieji įrenginiai

Vis daugiau jaunų žmonių šiandien įsigyja dėvimuosius įrenginius – išmaniąsias apyrankes, kurių pardavimai Baltijos šalyse, lyginant su praėjusiais metais, gerina rekordus – išaugo net penkis kartus.

„Išmaniosios apyrankės šiandien tampa ne tik madingu aksesuaru. Jomis naudodamiesi jaunuoliai gali sekti savo fizinį aktyvumą, varžytis su draugais, kas nueis daugiau žingsnių, nes būti sveikam ir fiziškai aktyviam šiuo metu taip pat madinga.

Net kūno kultūros pamokų ar lankomos sporto šakos metu fizinius rezultatus galima sekti naudojantis išmaniosiomis apyrankėmis“, – teigia „ACME Europe“ Produktų plėtros skyriaus vadovas Ignas Rumbutis.

Aktyvus laisvalaikis/ „ACME Europe“ nuotr.
Aktyvus laisvalaikis/ „ACME Europe“ nuotr.

Kartu jis priduria, jog augančią šio produkto paklausą lemia ir produkto kaina. „Išmaniąsias apyrankes šiandien galima įsigyti nuo 20 eurų. Tokią sumą gali ir yra pasiryžę mokėti gan didelė ir plati vartotojų auditorija“, – teigia I.Rumbutis.

Audio“ ir „video“ kategorija

Pašnekovų teigimu, naujus technologinius poreikius formuoja ir inovatyvūs gamintojai. „Dar viena, itin paklausi prekių grupė – belaidžiai garso įrenginiai. Tai – belaidės kolonėlės ir ausinės. „Apple“ 2016 metų rudenį eliminavę „audio jack“ jungtį (3,5 mm kištuką – red. past.) uždavė rinkai tam tikrą toną, paskatindami bevielių ausinukų ir kolonėlių prekybą bei vartotojų interesą tuos daiktus įsigyti“, – komentuoja I.Rumbutis.

Daugumos jaunuolių pamėgtos belaidės ausinės/  „ACME Europe“ nuotr.
Daugumos jaunuolių pamėgtos belaidės ausinės/ „ACME Europe“ nuotr.

Be to, daug vietos neužimantys belaidžiai garso įrenginiai jau kurį laiką yra tapę neatsiejama jaunimo laisvalaikio dalimi. „Moksleiviai ar studentai, vykdami į mokyklas, universitetus klausosi muzikos, ja dalijasi pertraukų ar laisvalaikio metu. Be to, šie įrenginiai pasidarė įperkami ir kiekvienam prieinami, nors anksčiau jų kainos gerokai „kandžiojosi“, – teigia „ACME Europe“ atstovas.

Itin populiarios belaidės garso kolonėlės/ „ACME Europe“ nuotr.
Itin populiarios belaidės garso kolonėlės/ „ACME Europe“ nuotr.

Technologinės mados diktuoja augimą ne tik „audio“, bet ir „video“ priedų kategorijoje. „Toliau populiarės „video“ įrenginiai – veiksmo kameros, 360 laipsnių kameros, filmavimą palengvinantys stabilizatoriai – tai, kas vis kokybiškiau leidžia stebėti savo gyvenimą iš šalies“, – pastebi A.Saldys.

Jo teigimu, dar viena smarkiai auganti kategorija rinkoje – žaidimų įrenginiai: „Tai ir specialios, žaidėjams skirtos pelės, klaviatūros, kurios greičiau reaguoja į paspaudimą, judesį, yra sukurtos taip, kad žaidėjui būtų patogu žaisti ilgą laiką. Kartu populiarėja ir žaidimams skirtos ausinės, perteikiančios galingesnį garsą žaidimo erdvėje.“

Rekomenduojamų rudens prekių penketukas:

1. Nešiojamas įkroviklis

Nešiojamas įkroviklis/ „ACME Europe“ nuotr.
Nešiojamas įkroviklis/ „ACME Europe“ nuotr.

2. Belaidė garso kolonėlė

Belaidė garso kolonėlė/„ACME Europe“ nuotr.
Belaidė garso kolonėlė/„ACME Europe“ nuotr.

3. Belaidės ausinės

Belaidės ausinės/ „ACME Europe“ nuotr.
Belaidės ausinės/ „ACME Europe“ nuotr.

4. Išmanioji apyrankė

Išmanioji apyrankė/ „ACME Europe“ nuotr.
Išmanioji apyrankė/ „ACME Europe“ nuotr.

Be abejo, visi šie daiktai turi nugulti į patogią, kokybišką, o kartu ir kompaktišką kuprinę.

Kuprinė/ „ACME Europe“ nuotr.
Kuprinė/ „ACME Europe“ nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius