Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pradedami išankstiniai naujųjų „iPhone“ užsakymai, skelbiamos kainos

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį visi trys didieji Lietuvos mobiliojo ryšio operatoriai pradeda naujųjų „Apple“ flagmanų „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ išankstinius užsakymus, o pirmuosius telefonus iš pakuočių lietuviai galės lukštenti lygiai po savaitės, rugsėjo 28-ąją, rašoma pranešime spaudai.
„Apple“ produktų pristatymas
„Apple“ produktų pristatymas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Kaip ilgamečiai ir patikimi „iPhone“ partneriai paruošėme gausų naujųjų „obuolių“ derlių. Pirmenybę teiksime telefonus iš anksto internetu užsisakiusiems žmonėms, tad ištikimiausiems „iPhone“ gerbėjams Lietuvoje palapinių pakuoti nereikės – telefonus pristatysime tiesiai į namus ar biurus“, – sako „Telia“ telefonų kategorijos vadovas Justas Paškevičius.

„Telia“ svetainėje ir salonuose 5,8 colio įstrižainės berėmį OLED ekraną turintis „iPhone Xs“ telefonas su 64 GB talpos atmintine kainuos 1179 eurus, su 256 GB atmintine – 1349 eurus, o didžiausią 512 GB vidinę atmintį turintis toks telefonas atsieis 1579 eurus.

Didesnis, 6,5 colio įstrižainės „iPhone Xs Max“ telefonas su 64 GB atmintine kainuos 1279 eurus, su 256 GB atmintine – 1449 eurus, o 512 GB modelis bus parduodamas už 1679 eurus.

Lygiai už tokią pačią kainą įrenginius bus galima užsisakyti ir „Tele2“ , ir „Bitė Lietuva “svetainėse bei salonuose.

Abu šie telefonai turi plieninį korpusą ir dėl visą priekinę korpuso dalį užimančio ekrano buvo atsisakyta „Namų“ mygtuko, taigi jų atrakinimui naudojama veido atpažinimo technologija „Face ID“.

Kaip ir ankstesni modeliai, šie „iPhone Xs“ ir „iPhone Xs Max“ yra atsparūs vandeniui ir dulkėms (IP68 atsparumo sertifikatas), jų baterijas galima įkrauti belaidžiu būdu (Qi standartas). Sparčiu įrenginių veikimu rūpinasi naujos kartos „A12 Bionic“ mikroschema. Fotografijos mylėtojų poreikius tenkins dviguba 12 MP raiškos galinė kamera su išmaniuoju HDR režimu ir „Bokeh“ efekto ryškumo nustatymo galimybe.

Dar vieno praėjusią savaitę „Apple“ pristatyto telefono, „iPhone Xr“, išankstiniai užsakymai Lietuvoje bus priimami nuo spalio 19 dienos. Svarbiausi skirtumai – 6,1 colio įstrižainės berėmis LCD ekranas, aliuminio korpusas, jo atsparumas aplinkos poveikiui šiek tiek prastesnis (IP67), taip pat galinėje dalyje yra ne dviguba, o vienguba 12 MP raiškos kamera.

„Telia“ klientams „iPhone Xr“ su 64 GB talpos atmintine kainuos 879 eurus, su 128 GB – 939 eurus, o su 256 GB – 1049 eurus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius