Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pradėkite ruoštis vasarai jau dabar: kaip „Huawei“ įrenginiai padės siekti užsibrėžtų tikslų?

Tikriausiai visi žinome tą jausmą, kai kalendoriuje pamatome pirmąjį vasaros mėnesį, o svarstyklių rodomi skaičiai toli gražu nedžiugina. Tokiais atvejais prasideda intensyvus spurtas numesti kiek galima daugiau kilogramų, bereikalingas stresas ir nusivylimas savimi. Būtent todėl lėtas ir tolygus progresas yra daug geriau nei paskutinės minutės stebuklingos treniruočių programos. Be to, norimų rezultatų galima pasiekti ir būnant vien namuose, tereikia pradėti jau dabar ir pasikliauti išmaniųjų „Huawei“ įrenginių ekosistema – laikrodžiu „Huawei Watch GT2 Pro“ bei ausinėmis „Huawei Freebuds Pro“.
Pradėkite ruoštis vasarai jau dabar: kaip „Huawei“ įrenginiai padės siekti užsibrėžtų tikslų?
Pradėkite ruoštis vasarai jau dabar: kaip „Huawei“ įrenginiai padės siekti užsibrėžtų tikslų? / Huawei nuotr.
Temos: 1 „Huawei“

Nors visi labai gerai žinome fizinio aktyvumo naudą, sunkiausias dalykas yra pradėti, ypač žiemą. Net žinojimas, kad mūsų kūnai atrodys geriau ar kraujospūdis bus žemesnis nepadeda nurungti šiltos antklodės bei dar vieno mėgstamų serialų sezono. Laimei, „Huawei“ išmanusis laikrodis „Watch GT2 Pro“ ir ausinės „Freebuds Pro“ padės ne tik pakilti nuo sofos, bet ir visada suteiks papildomos motyvacijos.

Huawei nuotr./„Freebuds Pro“
Huawei nuotr./„Freebuds Pro“

Nenuvertinkite lauko

Yra du pagrindiniai dalykai, kodėl šaltu metų laiku nesinori sportuoti lauke. Pirma – namie šilčiau, antra – baisu, nes treniruočių lauke šaltu oru metu bijoma peršalti. Nors iš tiesų sportas lauke yra viena geriausių įmanomų veiklų, kuria galime padėti savo kūnui. Kodėl? Pirmiausiai, žema temperatūra reiškia daugiau sudegintų kalorijų. Kai kūnas bando palaikyti pastovią temperatūrą šaltesniu oru, jis naudoja daug daugiau energijos tam, kad sušildytų visą kūną. Ir visa ši nauda dar net neprasidėjus pačioms treniruotėms! Dėl peršalimo taip pat neverta jaudintis, nes reguliari mankšta lauke garantuoja puikų imunitetą. Jeigu reikia įrodymo, prisiminkite žiemą einančius maudytis po ledu.

Taigi, susirandame patogius sportbačius ir užsidedame šiltus antblauzdžius, bet kas toliau? Kokį atstumą bėgti, kiek laiko, kokiu greičiu? Palikite šiuos klausimus laikrodžiui „Huawei Watch GT 2 Pro“, kuris turi daugiau nei 10 skirtingų ir moksliškai sukurtų profesionalių bėgimo kursų. Todėl išsirinkite tinkamiausią jums ir tiesiog pradėkite bėgti. Žinoma, daugeliui bėgikų muzika yra būtinas ir nepamainomas palydovas. Taigi, užsidėkite „Freebuds Pro“ ir mėgaukitės aukštos kokybės muzika, pritaikyta jūsų bėgimo tempui. Jeigu anksčiau nebėgiojote, galite pradėti tiesiog nuo greito žingsniavimo su ritmingu roku ar popmuzika. Beje, bėgant su „Freebuds Pro“ ausinėmis visada galėsite atsiliepti ir į svarbius skambučius, nes priešvėjinio triukšmo ausinių struktūra bei išmani triukšmo slopinimo funkcija užtikrins aiškius pokalbius.

Huawei nuotr./„Huawei Watch GT 2 Pro“
Huawei nuotr./„Huawei Watch GT 2 Pro“

Atsidarykite sporto salę savo kambaryje

Nors sporto klubai šiuo metu yra uždaryti, sportuoti tikrai galite ir be papildomų svorių ar treniruoklių. Nesvarbu, ar norite sulieknėti ar priaugti šiek tiek raumenų masės: pasikliaukite atsispaudimais, pritūpimais, įtūpstais ir daugybe kitų klasikinių pratimų. Jei siekiate dar geresnių rezultatų, pratimus apjunkite ir kartokite po kelis kartus per dieną. Dar daugiau įkvėpimo atrasite pasidairę oficialioje „Huawei“ programėlių parduotuvėje „AppGallery“. Čia yra daug įvairaus sudėtingumo treniruočių režimus siūlančių programėlių, pavyzdžiui – „Home Workout – No Equipment“.

Vis dar jaučiate, kad trūksta sporto klubo atmosferos? Tuomet susikurkite ją patys naudodamiesi mėgstama muzika ir „Huawei FreeBuds Pro“ ausinėmis. Šių ausinių garso kokybė tikrai užtikrins tokią atmosferą, prie kokios esate įpratę. Išmanus boso vamzdelis, sumaniai integruotas į kiekvieną ausinę, suteikia garsesnį, stipresnį ir aiškesnį garsą. Taigi, sukuriamas toks jausmas, kad mėgaujamės muzika įrašų studijoje.

Tinkamiausias laikas jogai

Nors iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad joga – lengvas užsiėmimas, iš tikrųjų tai tikrai sunki ir daug įsitraukimo reikalaujanti praktika. Teisingai atliekami jogos pratimai padeda jūsų kūnui tapti stipresniam, atsparesniam ir lankstesniam, todėl jis bus mažiau jautrus traumoms. Yra daug skirtingų jogos praktikų: „Yin“, „Kundalini“, „Vinyasa“, „Iyengar“, „Hatha“, „Ashtanga“, „Bikram“ ir daugelis kitų. Todėl visi galės atrasti tinkamiausią būtent sau.

Kiekvieną kartą mankštinantis ar darant pratimus, „Huawei Watch GT2 Pro“ padės stebėti jūsų duomenis ir patars, kada verta treniruotis toliau. Šis išmanusis laikrodis ilgainiui taps nepamainomu jūsų sporto partneriu, nes jis palaiko daugiau nei 100 skirtingų treniruočių. Taip pat laikrodis leis stebėti savo pažangą ir rezultatus visose šiuose treniruotėse, nesvarbu, ar užsiimame joga ar norime daugiau raumenų masės.

Huawei nuotr./„Huawei Watch GT 2 Pro“
Huawei nuotr./„Huawei Watch GT 2 Pro“

Beje, daugelis žino, kad užsiimant joga reikia tylos ir ramybės. Būtent todėl nepamainomos bus ausinės „Huawei FreeBuds Pro“ su „Intelligent Dynamic ANC“ technologija. Ji automatiškai atpažįsta aplinkos garsus ir atitinkamai perjungia triukšmo slopinimo režimą. Taip pat ausinės atskiria skirtingus triukšmo šaltinius, todėl joga galėsite netrukdomi užsiimti net jeigu jūsų kaimynystėje vyks intensyvios statybos.

Galiausiai, sportuodami su „Huawei Watch GT 2 Pro“ ar klausydamiesi muzikos su „Huawei FreeBuds Pro“ atsisiųskite ir programėlę „Huawei Health“. Ji lengvai leis patikrinti visus savo sporto ir sveikatos parametrus bet kuriame įrenginyje, įskaitant ir „Android“ ar „iOS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius