-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priminimą „LikNamie“ matys ir „Telia“ tinklo naudotojai

„Telia“ jungiasi prie visame pasaulyje mobiliojo ryšio operatorių pradėtos socialinės iniciatyvos raginti žmones likti namuose ir laikinai keičia savo tinklo pavadinimą į „LikNamie“. Šį priminimą vietoje įprasto operatoriaus pavadinimo matys visi „Telia“ klientai, kurių telefonai veikia su „Android“ operacine sistema, rašoma pranešime spaudai.
„Telia“ ragina „LiktiNamie“
„Telia“ ragina „LiktiNamie“ / Bendrovės nuotr.

Nuo trečiadienio popietės ir per naktį „Telia“ savo mobiliojo ryšio klientams pradės siųsti nematomas technines SMS žinutes, kurios per telefonuose esančias SIM korteles aktyvuos laikiną tinklo pavadinimą – „LikNamie“. Visa operacija vykdoma per Suomijoje esančius „Telia“ duomenų centrus.

„Svarbiau už bet kokį tinklo pavadinimą yra žinutė, kurią norime nusiųsti žmonėms – likite namuose, kad apsaugotumėte ne tik save ir savo artimuosius, bet ir visą mūsų Lietuvos visuomenę. Žmonių sąmoningumas laikantis karantino dabar yra didžiausia parama su koronavirusu kovojantiems medikams“, – sako „Telia“ komunikacijos vadovė Birutė Eimontaitė.

Laikinasis „Telia“ tinklo pavadinimas „LikNamie“ kol kas veiks tik „Android“ operacinę sistemą naudojančiuose įrenginiuose. Pavadinimas atsinaujins automatiškai perkrovus išmanųjį įrenginį. Dėl techninių „Apple“ reikalavimų, šis pokytis nepasieks „iPhone“ telefonų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius