Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas galingiausias žaidimų kompiuteris pasaulyje

Jau įsigijusiems 4K raiškos televizorių ir niekaip nerandantiems turinio, kurį būtų galima per tokį įrenginį žiūrėti, ši žinia turėtų būti itin įdomi: „Sony“ pristatė pirmą pasaulyje žaidimų kompiuterį, generuojantį 4K raiškos vaizdą, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
„Sony Playstation 4 Pro“ ir atnaujintas „Sony Playstation 4“
„Sony Playstation 4 Pro“ ir atnaujintas „Sony Playstation 4“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„PlayStation 4 Pro“ yra suderinamas ir su prieš kelias savaites pristatytais to paties gamintojo virtualios realybės gaminiais.

Naujajame kompiuteryje, lyginant su „standartiniu“ „PlayStation 4“ naudojamas didesnio pajėgumo 8 branduolių AMD procesorius „Jaguar“ ir galingesnės konfigūracijos vaizdo apdorojimo lustas „AMD Radeon“, kurio sparta siekia 4,2 teraflopus. Kompiuteryje naudojamos operatyviosios atmintinės dydis siekia 8 GB, o kietojo disko talpa sudaro 1 TB.

4K raiškos vaizdu žaidėjai galės mėgautis ne tik žaisdami savo kompiuteryje esančius žaidimus, bet ir transliuodami savo žaidimo vaizdą kitiems arba žiūrėdami kitų žaidėjų transliacijas. „Sony“ žada, kad iki metų pabaigos bus sukurta daugiau kaip 40 žaidimų, pilnai išnaudojančių naujas „Playstation“ galimybes. „PlayStation 4 Pro“ palaiko ir 4K vaizdo transliacijas naudojantis tokiomis interneto platformomis kaip „Netflix“ ar „YouTube“.

Naujojo „Sony PlayStation 4 Pro“ kaina – 399 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius