-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pristatytas vienas galingiausių išmaniųjų telefonų pasaulyje – „LeEco Le Pro 3“

„LeEco“ Kinijoje surengė pristatymą, kurio metu buvo anonsuotas gamintojo išmaniųjų flagmanas „Le Pro 3“. Iš pirmo žvilgsnio naujas produktas ne daug skiriasi nuo „Le Max 2“, tačiau kai kokių naujovių vis dėlto yra. 98 proc. „Le Pro 3“ korpuso pagaminta iš metalo, kuris papuoštas specialia tekstūra su išilginėmis linijomis, išgautomis specialiu gamybos metodu.
LeEco Le Pro 3
„LeEco Le Pro 3“ / Gamintojų nuotr.

Svarbiausi pakeitimai slypi telefono viduje. 6 GB RAM ir naujausio „Qualcomm“ procesoriaus „Snapdragon 821“ derinys šį įrenginį padarė vienu iš šiuo metu galingiausių išmaniųjų telefonų. Šis lustas yra paspartinta „Snapdragon 820“ versija, dirbanti 2,35 GHz dažniu, o grafikos greitintuvo „Adreno 530“ dažnis padidintas iki 653 MHz.

Kaip ir kiti naujausi gamintojo išmanieji, „Le Pro 3“ neturi 3,5 mm garso lizdo, o ausines prijungti rekomenduojama naudojat universalią jungtį USB Type-C arba Bluetooth bevielį ryšį. „LeEco“ taip pat toliau diegia anksčiau šiais metais pristatytą savo muzikinį formatą Continual Digital Lossless Audio (CDLA). Jo potencialo atskleidimui ir muzikos klausymui 24-bit/96 kHz kokybe reikia specialių ausinių su USB Type-C jungtimi.

Gamintojų nuotr./„LeEco Le Pro 3“
Gamintojų nuotr./„LeEco Le Pro 3“

7,5 mm storio „Le Pro 3“ turi 4070 mAh talpos bateriją, kuri, dėl greito įkrovimo technologijos, per pusvalandį nuo nulio gali įsikrauti iki 50 proc. Gamintojas taip pat pažymi, kad po 500 ciklų įkrovimo baterija išlaiko 90% savo talpos.

Didžiąją dalį „LeEco Le Pro 3“ priekinio skydelio dengia 5,5 colių IPS ekranas su 1920×1080 vaizdo taškų raiška, saugomas 2.5D stiklo su užapvalintais kraštais.

Fotografuoti ir kurti vaizdo įrašus leis 16 megapikselių kamera su automatiniu kelių etapų fokusavimu, kuris užfiksuoja objektus kadre per 0,1 sekundės. Priekyje montuojama 8 MP kamera, skirta vaizdo skambučiams ir asmenukėms.

Įrenginys turi du lizdus SIM kortelėms su ketvirtosios kartos tinklų palaikymu ir gali perduoti duomenis iki 600 Mbit/s greičiu, o dvi „Wi-Fi MIMO“ antenos užtikrina 866 Mb/s spartos ryšį. Bus išleistos versijos su 32, 64 ir 128 GB vidine atmintimi.

„LeEco Le Pro 3“ Kinijoje bus parduodamas nuo rugsėjo 28 dienos už tokias kainas:

4 GB RAM + 32GB ROM – $ 270;

4 GB RAM + 64GB ROM – $ 375 (su „LeEco“ paslaugomis);

6 GB RAM + 64GB ROM – $ 300;

6 GB RAM + 128 GB ROM – $ 450 (su „LeEco“ paslaugomis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius