Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projektas „Drub E-Sports“ populiarins elektroninį sportą Lietuvoje

Kompiuteriniai žaidimai tampa vis modernesni ir populiaresni, o kartu sparčiai žengia į interneto erdvę. Atrodo, kad internetas tampa realaus pasaulio antrininku. Tačiau Lietuvoje kompiuterinių žaidimų sportas vis dar yra mažai populiarus.
Kompiuteriniai žaidimai
Kompiuteriniai žaidimai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Todėl keli aktyvūs žmonės nusprendė susiburti ir pasistengti Lietuvos elektroninį sportą kilstelti į aukštesnį lygį. Balandžio pradžioje startavo jų projektas „Drub E-Sports“.

Dar prieš oficialų atidarymą organizacijos gerbėjai „Facebook“ puslapyje galėjo laimėti „SteelSeries“ prizų. Ši kompanija tapo pirmąja „Drub E-Sports“ rėmėja.

Visus techninius ir programinius reikalus organizacijai padeda atlikti „3Dev“, kurie šiuo metu kuria „Drub E-Sports“ interneto svetainę.

Dar viena naujiena, su kuria savo veiklą pradėjo „Drub E-Sports“, yra žaidimo „League Of Legends“ turnyras. Prie šio renginio prisidėjo ESET įmonė, kuri įsteigė 800 Lt vertės prizinį fondą. Stipriausios Baltijos šalių komandos kausis žaidimo arenose, o kovas gyvai transliuos profesionalūs komentatoriai, tad įtraukti bus ne tik dalyviai, bet ir žiūrovai.

Atidarymo proga startavo ir laida apie žaidimus bei technikos naujienas „Extreme Gaming TV“, kurią periodiškai galės išvysti visi norintys.

„Drub E-Sports“ projekto vadovai teigia, kad tai tik pradžia, ir visų gerbėjų bei lankytojų laukia daug gerų naujienų bei siurprizų.

Daugiau informacijos rasite „Drub E-Sports“ svetainėje ir projekto „Facebook“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius