Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Quantum Break“ – pirmas kompiuterinis žaidimas ir TV serialas viename

„Quantum Break“ – pirmasis toks kompiuterinis žaidimas, kurio metu žaidėjams rodomas ir to paties pavadinimo televizijos serialas. Specialiai „Xbox One“ pulteliui bei asmeniniams kompiuteriams išleistame žaidime (ir seriale) vaidina tokie lietuviams žinomi aktoriai kaip Aidanas Gillenas („Sostų karai“) ar Marshallas Allmanas („Kalėjimo bėgliai“) ir kt.
„Quantum Break“ žaidimo akimirka
„Quantum Break“ žaidimo akimirka / Youtube/Gameon stopkadras

Šis žaidimas-serialas – svarbus lūžis šiuolaikinėje kultūroje, nes jame žaidėjas, žaidimo metu priėmęs tam tikrus sprendimus, gali visiškai pakeisti serialo eigą.

Kam skirtas „Quantum Break“? Žaidimas nepaliks abejingų visų trečio asmens veiksmo nuotykių žaidimų gerbėjų. Tuo metu paraleliai su žaidimu rodomas serialas turėtų sulaukti iki šiol „Netflix“ paslauga neatsidžiaugiančių žiūrovų simpatijų.

Holivudo standartais sukurtas žaidimas ir serialas pasakoja apie Džeką Džoisą, kuris atsiduria pavojingo eksperimento zonoje ir įgauna gebėjimų valdyti laiką. „Quantum Break“ žaidėjams bei žiūrovams pasakojimas kaip detektyvas kelionių laikų tematika, tačiau šių dienų serialų ir filmų aktoriai pasistengia, kad žaidimo-serialo istorija būtų įtikinama.

Už „Quantum Break“ siužetą buvo atsakingas suomių rašytojas Samas Lake'as. Tai – nebe pirmas kartas, kai rašytojas savo plunksną paskolina kompiuterinio žaidimo scenarijui: 2001 metais būtent jo scenarijus stipriai prisidėjo prie kultinio žaidimo „Max Payne“ sėkmės, o 2010 metais S.Lake'as visiems pristatė savo psichologinį siaubo trilerį „Alan Wake“. Daugiau apie žaidimą sužinosite pažiūrėję video apžvalgą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius