-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rusijos mobiliųjų žaidimų kūrėja „Game Insight“ įsikūrė Vilniuje

Rusijos kapitalo pasaulinė nemokamų žaidimų išmaniesiems įrenginiams ir socialiniams tinklams kūrėja "Game Insight" ketvirtadienį atsidarė savo būstinę Vilniuje.
Viena iš festivalio „InfoShow“ renginių – kompiuterinių žaidimų varžybos „LAN party“.
Viena iš festivalio „InfoShow“ renginių – kompiuterinių žaidimų varžybos „LAN party“. / Organizatorių nuotr.

Registrų centro duomenimis, bendrovė įregistruota Vilniuje, Goštauto g. 40 esančiame biurų centre. Bendrovės įstatinis kapitalas – 75 tūkst. litų.

Šiuo metu „Game Insight“ turi 15 žaidimų kūrimo studijų ir daugiau nei 900 žaidėjų kūrėjų visame pasaulyje.

Nurodoma, kad „Game Insight“ užsiima žaidimų kūrimo ir valdymo veikla.

Viešosios įstaigos „Investuok Lietuvoje“ pranešime nurodoma, kad daugiau nei 250 mln. vartotojų visame pasaulyje turinti įmonė iš būstinės Vilniuje rūpinsis tarptautinėmis operacijomis, rinkodara, žaidimų kūrimu ir verslo vystymu visuose pasaulio regionuose.

Šiuo metu „Game Insight“ turi 15 žaidimų kūrimo studijų ir daugiau nei 900 žaidėjų kūrėjų visame pasaulyje.

„Tikimės, kad „Game Insight“ biuras Europos Sąjungos šalyje padės sustiprinti mūsų pozicijas Europoje, kuri yra viena svarbiausių mūsų rinkų, ir kartu įsitvirtinti kaip pasaulinei kompanijai. Mums šis žingsnis yra labai svarbus, todėl pati asmeniškai vadovausiu būstinės Vilniuje startui“, -pranešime spaudai teigė „Game Insight“ įkūrėja ir valdybos pirmininkė Alisa Čumačenko.

„Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus Arvydo Arnašiaus teigimu, „Game Insight“ žingsnis į Lietuvą įrodo šalies patrauklumą kūrybiniams aukštųjų technologijų projektams.

„Tai, kad viena iš pasaulinių mobiliųjų žaidimų lyderių pasirinko Vilnių savo Europos biurui rodo, kad galime pasiūlyti idealią platformą sparčiai verslo plėtrai: talentingus specialistus, pažangią interneto infrastruktūrą, palankią verslo aplinką bei galimybes bendradarbiauti tiek su Rytais, tiek su Vakarais“, – pranešime sakė A.Arnašius.

Anot jo, tokio dydžio bendrovės atėjimas į Lietuvą padės atkreipti kitų aukštųjų technologijų verslų dėmesį į Lietuvą bei prisidės prie šios srities plėtros šalyje.

Registrų centro duomenimis, 66,67 proc. „Game Insight“ akcijų valdo bendrovės vadovas, Rusijos pilietis, Igoris Matsaniukas, 20 proc. – taip pat Rusijos pilietė A.Čumačenko, 13,3 proc. – Rusijos pilietis Sergejus Avetikovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius