-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Galaxy Buds Pro“ apžvalga

Gamintojo „Samsung“ belaidžių ausinių serija „Galaxy Buds“ egzistuoja jau ne vienerius metus, tačiau ausinės „Galaxy Buds Pro“ – pirmosios, pasipuošusios Pro pavadinimu. Ką keičia šis pavadinimas, kokias funkcijas siūlo „Galaxy Buds Pro“ ir kam jos tinka labiausiai, pasakoja „Bitės profai“.
Samsung Galaxy Buds Pro“ apžvalga
„Samsung Galaxy Buds Pro“ apžvalga / BITĖS nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • „Samsung Galaxy Buds Pro“ dizainas panašus į pirmųjų, tačiau dėl blizgančio korpuso „Buds Pro“ atrodo stilingesnės, o ausines galima rinktis iš trijų spalvų – juodos, sidabrinės ir violetinės.
  • „Galaxy Buds Pro“ ausinės – pirmosios „Buds“ serijos ausinės, kurioms suteiktas IPX7 sertifikatas, liudijantis jų atsparumą vandeniui.
  • Ausinėse įdiegta išmani aktyvaus triukšmo šalinimo funkcija – „Galaxy Buds Pro“ atpažįsta, kada pradeda kalbėti ir automatiškai perjungia triukšmo slopinimo režimą į aplinkos garso režimą.
  • Su „Galaxy Buds Pro“, muzikos galėsite klausyti iki 5 valandų su triukšmo slopinimo funkcija, be jos – iki 8 valandų.

Daugiau apie išmaniąsias ausines „Samsung Galaxy Buds Pro“ ir jų funkcijas bei galimybes sužinokite „Bitės Profo“ Mantvydo parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Samsung Galaxy Buds Pro apžvalga

Galaxy Buds Pro“ – kol kas geriausios „Samsung“ sukurtos tokio stiliaus belaidės ausinės. Pro pavadinimas joms suteiktas ne veltui, kadangi esančios funkcijos užtikrins aukščiausios kokybės patirtį. Belaidės ausinės patiks visiems, vertinantiems kokybišką garsą ir patogumą. Jei turite „Samsung“ išmanųjį telefoną, ausinių paiešką tikrai rekomenduoju pradėti nuo šių išmaniųjų belaidžių ausinių“ , – teigia „Bitės Profas“ Mantvydas.

Jei norite rinktis iš daugiau belaidžių ausinių variantų, „Bitės Profai“ paruošė „Samsung Galaxy Buds+“ ir „Galaxy Buds Live“ ausinių palyginimą bei nurodė, kuo šios ausinės skiriasi ir kuris variantas geriausiai atitiks jūsų asmeninius poreikius. Jungiant pirmąsias „Samsung Galaxy Buds“ belaides ausines, lengviau tai padarysite su „Bitės Profų“ paruošta instrukcija.

O jei smalsu, kokias belaides ausines renkasi ir kokios jų funkcijos svarbiausios muzikos profesionalams, „Bitės Profas“ Mantvydas kalbino vieną populiariausių muzikos prodiuserių Lietuvoje Leoną Somovą ir dalinosi įžvalgomis, kaip belaidės ausinės gali palengvinti mūsų kasdienybę.

Daugiau apie „Samsung Galaxy Buds Pro“ ar kitus įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius