Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Samsung Galaxy SmartTag“ apžvalga

„Samsung Galaxy SmartTag“ – tai išmanusis daiktų sekiklis, atrodantis kaip raktų pakabukas. Šis įrenginys padeda nuolat sekti, o prireikus – ir rasti įvairius daiktus ar net naminius gyvūnus. Apie „SmartTag“ funkcijas ir naudojimo galimybes, pasakoja „Bitės Profai“.
„Samsung Galaxy SmartTag“ apžvalga
„Samsung Galaxy SmartTag“ apžvalga / BITĖ nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • Išmanųjį sekiklį patogu prisegti tiek prie dažnai pasimetančių daiktų, kaip raktai ar piniginė, tiek prie didesnių daiktų, kaip dviratis ar kelionines lagaminas, tai pat „SmartTag“ dėka galite sekti net savo naminį gyvūną;
  • Išmanusis daiktų sekiklis veikia išskirtinai tik su „Samsung“ išmaniaisiais įrenginiais;
  • Patogu tai, kad ne tik telefonas gali rasti sekiklį, bet ir atvirkščiai – daiktų sekiklis gali rasti telefoną, taip pat išmanųjį įrenginį galite naudoti ir kaip nuotolinį pultelį.

Daugiau apie išmanųjį daiktų sekiklį „Samsung Galaxy SmartTag“ ir jo funkcijas sužinokite „Bitės Profės“ Nėjos parengtoje vaizdo apžvalgoje:

VIDEO: Samsung Galaxy SmartTag apžvalga

„Daiktų sekilklis „Samsung Galaxy SmartTag“ – itin patogus ir praktiškas įrenginys, padedantis sekti ar rasti norimus daiktus. Praktiška tai, kad išmanųjį daiktų sekiklį taip pat galite išnaudoti ir kitų įrenginių valdymui. Jį galėsite suporuoti su įvairiais išmaniais ir namuose esančiais daiktais, kurie veikia su „SmartThings“ programėle. Jį rekomenduoju visiems, naudojantiems „Samsung“ įrenginius ir norintiems užtikrinti savo daiktų ar naminių gyvūnų saugumą“ – sako „Bitės Profė“ Nėja.

„Samsung“ savo gerbėjus mėgsta stebinti kokybiškais, išskirtiniais įrenginiais, kurie suteiktų puikią naudojimo patirtį. „Samsung Galaxy“ šeimą papildę išmanieji telefonai „Z Fold3“ ir „Z Flip3“ atnešė naujų vėjų į rinką, kai įrenginys dar geriau prisitaiko prie mūsų poreikių – telefonas gali tapti planšete, ar priešingai – susilankstyti į itin kompaktišką įrenginį. Kuo šie telefonai išsiskiria iš minios, video apžvalgoje pasakoja „Bitės Profai“.

O išmanieji laikrodžiai „Galaxy Watch 4“ ir „Watch 4 Classic“ – puikus „Samsung“ ir „Google“ bendradarbiavimo pavyzdys, lėmęs didžiausią laikrodžių patobulėjimą per pastaruosius metus. Kokias funkcijas talpina šie įrenginiai ir kodėl gali pretenduoti į geriausių šiuo metu rinkoje esančių išmaniųjų laikrodžių vardą, sužinokite vaizdo apžvalgoje.

Kartu su laikrodžiais ir išmaniaisiais telefonais, buvo pristatytos ir belaidės ausinės „Galaxy Buds2“ – mažiausios ir lengviausios iki šiol „Samsung“ sukurtos ausinės. Atsparios lietui ir prakaitui, lengvai priderinamos prie ausies formos, patogiai valdomos. Ką daugiau gali suteikti naudotojui belaidės ausinės „Galaxy Buds 2“, pamatysite čia.

Daugiau apie „Samsung Galaxy SmartTag“ ar kitus išmaniuosius įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius