-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Samsung Galaxy Watch“ laikrodžių EKG ir spaudimo matavimų funkcijų apžvalga

Išmanieji laikrodžiai „Samsung Galaxy Watch Active 2“ ir „Samsung Galaxy Watch 3“ jau užkariavo naudotojų širdis. O po šių laikrodžių operacinės sistemos atnaujinimo, „Samsung“ išmanieji laikrodžiai gali dar geriau pasirūpinti jūsų sveikata. Tiesa, kol kas naujos funkcijos pasiekiamos tik šiais laikrodžiais besinaudojantiems kartu su „Samsung” išmaniuoju telefonu. O kuo naudingos sveikatai naujai atsiradusios EKG ir spaudimo matavimų funkcijos, pasakoja „Bitės Profai“.
Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch / Gamintojo nuotr.

Taupydami jūsų laiką, kviečiame susipažinti lengviau:

  • „Samsung „Galaxy Watch Active 2“ ir „Samsung Galaxy Watch 3“ gali fiksuoti jūsų elektrokardiogramą bei matuoti kraujo spaudimą;
  • Visi matavimo duomenys bus sinchronizuoti į mobiliąją programėlę „Samsung Health Monitor“;
  • Fiksuojant elektrokardiogramą, laikrodis siunčia, priima ir įrašo elektrokardiogramos signalus, kurie parodo širdies veikimo ritmą bei leidžia suprasti, ar jūsų širdis dirba tolygiai ir ar neturite prieširdžių virpėjimo;
  • Norint pirmą kartą pasimatuoti kraujospūdį, matavimą reikia atlikti su žastinio kraujospūdžio matuokliu ir duomenis įvesti į laikrodį programėlės pagalba.

Kuo naudingos EKG bei kraujospūdžio matavimų funkcijos ir kaip jomis naudotis, parengtoje vaizdo apžvalgoje pasakoja „BITĖS Profas “ Mantvydas:

VIDEO: Samsung Galaxy Watch  laikrodžių EKG ir spaudimo matavimų funkcijų apžvalga

„Išmanieji „Samsung“ laikrodžiai – puikūs kasdieniai pagalbininkai poilsiaujant, dirbant, sportuojant ir net miegant. Pristatydamas tokias funkcijas išmaniuosiuose laikrodžiuose, gamintojas mus veda į išmaniosios sveikatos priežiūros ateitį. Naudinga, kad ant rankos galime turėti įrenginį, kuris padeda rūpintis mūsų sveikata lengviau“, – tvirtina „Bitės Profas“ Mantvydas.

Norintiems sužinoti daugiau apie šias funkcijas palaikančius išmaniuosius laikrodžius, „Bitės Profai“ paruošė išsamias „Samsung Galaxy Watch Active 2“ ir „Samsung Galaxy Watch 3“ apžvalgas.

Jei vis dar negalite apsispręsti, kurio gamintojo išmanųjį laikrodį rinktis ir kokios funkcijos labiausiai atitiktų jūsų poreikius, „Bitės Profai“ paruošė populiariausių gamintojų „Samsung“, „Huawei“, „Fitbit“ ir „Garmin“ išmaniųjų laikrodžių palyginimą.

Kasdien susiduriame su užduotimis, kurias būtina atlikti. Tobulėjančių technologijų pagalba dabar tai padaryti galime greitai, patogiai ir lengvai. Šiuolaikiniai išmanieji laikrodžiai taip pat tampa patogiais įrankiais, padedančiais atlikti kasdienes užduotis. „Bitės Profai“ dalijasi 5 išmaniųjų laikrodžių funkcijomis, kurios palengvins jūsų gyvenimą.

Daugiau apie išmaniuosius laikrodžius, jų funkcijas ar kitus jus dominančius įrenginius sužinokite iš didžiųjų miestų „Bitės“ salonuose įsikūrusių „Bitės Profų“. Išmaniųjų technologijų ekspertai konsultuoja nemokamai nepriklausomai nuo to, kokio tinklo paslaugomis naudojatės. Daugiau naudingų patarimų ir įdomių naujienų ieškokite „Bitės Profų“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius