-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Samsung“ žengė dar vieną žingsnį lanksčių telefonų link

Apie išmaniojo telefonu su lanksčiu „Amoled“ ekranu idėją „Samsung“ bendrovė pirmą kartą prabilo šiek tiek daugiau nei prieš metus. Tuomet pažadėjo kompanija, kad pirmieji tokie įrenginiai rinką pasieks jau 2012 metais.
Lankstieji „Samsung“ telefonai.
Lankstieji „Samsung“ telefonai. / Kadras iš „YouTube“
Temos: 1 Samsung

Korėjos IT naujienų tinklalapis „DDaily“ iš „Samsung“ stovyklos turi gerų naujienų – lanksčių „Amoled“ ekranų gamybą bendrovė planuoja pradėti jau šį ketvirtį.

Naujų „Samsung“ lanksčių ir „nesulaužomų“ ekranų „Youm“ storis sieks vos apie 0,6 milimetro, kai tuo tarpu šiuo metu rinkoje esančių panelių storis yra 1,8 mm. Tačiau bent jau kol kas visiškai lanksčių ekranų idėja, panašu, kad liks neįgyvendinta, kadangi „Youm“ ekranų apsaugai bus naudojamas stiklas. Apžvalgininkai visiškai lankstaus įrenginio anksčiau nei 2014 metais išvysti nesitiki.

„Samsung“ santykinai lanksčių ekranų prototipų išvysti jau buvo galima 2010 metais, o „CES 2011“ technologijų parodoje bendrovė pademonstravo net ir galimą telefono prototipą su tokio tipo ekranu.

Vis dėlto, skamba šiek tiek neįtikėtina, kad „Samsung“, lanksčių ekranų gamybą pradėjusi tik šį ketvirtį, iki metų pabaigos spės pristatyti ir pilnai funkcionuojantį išmanųjį telefoną. O galbūt tai yra susiję su galima artėjančia „Galaxy Note II“ premjera rugpjūčio 30 dieną?

Parengė FWD.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius