-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skelbiama apie išankstinę naujųjų „Samsung“ telefonų prekybą

Kol „Samsung“ iš Korėjos pristatinėja savo naujausius įrenginius, Lietuvos ryšio operatoriai pristatinėja, už kokias kainas ir kokiu metu pradės prekiauti šiais telefonais.
„Galaxy Watch 3“, „Buds Live“, „Note 20 Ultra“
„Galaxy Watch 3“, „Buds Live“, „Note 20 Ultra“ / Gamintojo nuotr.

„Telia“ ir „Tele2“ informavo, jog išankstinius naujųjų telefonų užsakymus pradeda jau šiandien – pareikšti norą būti tarp pirmųjų, kurie šiuos telefonus įsigys, galite ryšio operatorių interneto svetainėse.

Galaxy Note20“ Lietuvoje kainuoja 969 Eur, o „Galaxy Note20 Ultra“ – 1319 Eur. Be to, iš anksto užsisakę „Note20“ dovanų gaus 169 eurų vertės belaides ausines „Samsung Galaxy Buds+“, o „Note20 Ultra“ pirkėjai – trečiadienį pristatytas išskirtinio dizaino belaides ausines „Samsung Galaxy Buds Live“ (jų kaina – 199 Eur). Įrenginiai iš anksto juos užsakiusiems žmonėms bus pristatomi nuo rugpjūčio 14 dienos, o ryšio operatorių salonų lentynose jų laukiama nuo rugpjūčio 21 dienos.

Pirmąjį modelį galima rinktis iš mistinės bronzinės (angl. mystic bronze), mistinės pilkos (angl. mystic gray) ir mistinės žalios (angl. mystic green) spalvų, o „Galaxy Note 20 Ultra“ – iš mistinės juodos (angl. mystic black) arba mistinės bronzinės spalvų.
\
Kartu su naujaisiais flagmanais pristatyti planšetiniai kompiuteriai „Samsung Galaxy Tab S7“ ir „Samsung Galaxy Tab S7+“ bei išmanusis laikrodis „Galaxy Watch“.

Išskirtiniai operatorių pasiūlymai

„Telia“ savo pranešime skelbia, kad naujųjų telefonų pirkėjams siūlys išpirkti jų ankstesnius įrenginius: „Tiek išankstinės prekybos metu, tiek įrenginiams pasiekus parduotuvių lentynas pirkėjai gali pasinaudoti specialiu pasiūlymu ir, grąžinę seną įrenginį, gauti jo vertės nuolaidą ir dar 150 eurų papildomą premiją naujam „Samsung“ išmaniajam“.

Be to, nurodoma, jog 41 mm skersmens ciferblato laikrodis „Watch 3“ pas „Telia“ kainuoja 429 eurus, o 45 mm „Watch 3“ versija – 459 eurus. Abiem atvejais, užsisakius iš anksto, dovanų pridedamas 99 eurų vertės „Samsung“ belaidis įkroviklis „Duo Pad“. Ausinės „Galaxy Buds Live“ Lietuvoje kainuoja 199 eurus. Tiek jas, tiek laikrodžius užsisakiusieji iš anksto gaus nuo rugpjūčio 14 dienos.

„Tele2“ išskirtiniai pasiūlymai daugiau susiję su „gretutiniais“ įrenginiais: išankstinio užsakymo metu įsigijusiems pasirinktą naujo planšetinio kompiuterio modelį, už 1 ct dovanų skiriamas jo dėklas, o užsisakiusiems išmanųjį laikrodį, dovanojamas dvigubas belaidis įkroviklis „Samsung Dual Wireless Charger“ už simbolinę 1 ct priemoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius