Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Štai taip reikia daryti verslą: pirmieji „Apple Watch“ išgraibstyti nė nemirktelėjus

Vartotojai, vos vieną valandą pavėlavę rezervuoti „Apple Watch“, kai kuriuos išmaniojo laikrodžio modelius galės įsigyti tik rugpjūčio mėnesio gale, rašo portalas „CNet“.
„Apple Watch“ laikrodžiai
„Apple Watch“ laikrodžiai / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.

Užsakymų priėmimas prasidėjo balandžio 10 d. vidurnaktį, tuo tarpu populiariausių modelių kiekis pasibaigė vos per vieną valandą. Vienam vartotojui buvo galima rezervuoti ne daugiau kaip du „Apple Watch“.

Praėjus valandai po vidurnakčio, „Apple“ žadėjo firminį laikrodį pristatyti tik vasaros pradžioje, tuo tarpu populiariausius modelius – tik rugpjūtį.

Vienos Londone įsikūrusios kompanijos vadovas teigė užsakęs laikrodį su juoda apyranke, o vėliau sužinojo, kad „Apple Watch“ gaus tik birželio mėnesį.

„Toks terminas man nebuvo netikėtas, todėl aš per daug nenusiminiau“, – pareiškė jis, kartu pridurdamas, kad laikrodis jam reikalingas tam, kad nereikėtų kiekvieną kartą traukti telefono iš kišenės, kai atsiunčiamas elektroninis laiškas.

Pirmieji pirkėjai išmanųjį laikrodį gaus jau balandžio 24 d. Tarp laimingųjų – žmonės, gyvenantys JAV, D. Britanijoje, Australijoje, Kanadoje, Vokietijoje, Hong Konge, Kinijoje, Prancūzijoje ir Japonijoje.

„Apple Watch“ kaina svyruos nuo 349 iki 20 000 JAV dolerių. Brangiausiai atsieis auksinė laikrodžio versija „Apple Watch Edition“, kurią, beje, Kinijoje išpirko vos per vieną valandą nuo užsakymų priėmimo pradžios. Lietuvoje auksinės „Apple Watch“ versijos prekyboje nebus.

Tai daug ar mažai už išmanųjį laikrodį? Kaip visada, nuspręsti turės pirkėjai, o kad būtų lengviau orientuotis, galite peržiūrėti, kiek už savo išmaniuosius laikrodžius Lietuvoje prašo kiti gamintojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius