Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Steve‘o Jobso išbrokuotas „iPhone 5“ su didesniu ekranu pasirodys kitąmet

Kompanija „Apple“ kitąmet turėtų pristatyti išmanųjį telefoną „iPhone 5“, kurio dizainas bus radikaliai pakeistas, jis turės ir didesnį ekraną. Tokio telefono išleidimui nepritarė kompanijos įkūrėjas Steve‘as Jobsas.
Išmanusis telefonas „iPhone“
Išmanusis telefonas „iPhone“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Patikimi šaltiniai kompanijoje „Apple“ tinklalapį „iLounge“ informavo, kad naujasis telefonas turės būtent tai, ko nenorėjo S.Jobsas – keturių colių įstrižainės ekraną.

Konkurentai šią ribą peržengė jau seniai, taigi „Apple“ sieks didesniu ekranu pakerėti ir savo gerbėjus. S.Jobsas, kaip teigiama, nepritarė didesniam ekranui, kadangi tai yra išskirtinis „iPhone“ bruožas.

Žadama, kad ženkliai pasikeis ir telefono dizainas.

„Mūsų šaltiniai sako, kad kitos kartos „iPhone“ dizainas nebus „ašaros formos“, nors anksčiau šįmet sklandė tokie gandai, – rašo „iLounge“. – Mums buvo pranešta, kad įrenginys turės 4 colių ekraną, jis bus 8 milimetrais ilgesnis nei iki šiol, o jo korpusas bus metalinis (veikiausiai pagamintas iš aliuminio).“

Teigiama, kad pagrindinį „Namų“ mygtuką telefone pakeis lietimui jautrus ženklas, atliksiantis tą pačią funkciją kaip dabartinis mygtukas.

Neoficialiomis žiniomis, „iPhone 5“ bus pristatytas kitų metų vasarą, o šiuo metu jis tebėra kuriamas. Manoma, kad šįmet nauja telefono versija nebuvo pristatyta dėl prasto baterijos tarnavimo laiko. Jei įrenginys turės didesnį ekraną ir palaikys 4G ryšį, jo baterija išseks dar greičiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius