-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Super Mario Maker“ – kurkite žaidimus žaisdami! (Apžvalga)

„Super Mario Maker“ - tai žaidimas, kuris ne tik išvaduoja vaizduotę bei suteikia dieviškas kūrėjo galias, bet yra ir milžiniškos korporacijos gelbėjimosi ratas. Nepaisant to, kad žaidimas išleistas ypač nesėkmingai startavusiai „Nintendo WiiU“ konsolei, šiandien jį žaidžia jau bene 2 milijonai žmonių visame pasaulyje.
Super Mario Maker
Super Mario Maker / Youtube/Gameon nuotr.

„Super Mario Maker“ – tai žaidimas ir kūrėjo įrankių rinkinys viename. „Nintendo“ ir toliau paiso griežtų žaidimų dizaino taisyklių, kurių pagrindinė mintis – genialumas paprastume.

Nepaisant to, kad šiame žaidime jūs galite kurti tiek paprasčiausius lygius, tiek painius galvosūkius ar net muziką, pats kūrimo procesas yra labai žaismingas ir paprastas. Greičiausiai tai ir lėmė šio projekto sėkmę, o savo simpatijas jam išreiškė ne tik dabartiniai žaidėjai, bet ir industrijos legendos.

Nuo kitų panašių projektų „Super Mario Maker“ skiriasi ne tik nostalgiją sukeliančia tematika, bet ir išskirtiniu požiūriu į žaidėją. Kiekviena funkcija čia yra žaisminga ir pateikta taip, kad būtų suprantama, o svarbiausia – patogi tiek vaikui, tiek profesionaliam žaidimų kūrėjui, tiek anūkus prižiūrinčiai močiutei.

Dėl šios priežasties žaidimas tampa kažkuo daugiau nei šiaip pramoga. Tai kūrybingas, socialinis įrankis visai šeimai, suteikiantis ne tik magišką laisvę kurti, bet ir bendrauti, varžytis ar dalytis naujomis idėjomis.

Išsami žaidimo apžvalga pateikiama vaizdo reportaže:

VIDEO: Super Mario Maker | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius