Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutriko SEB veikla: neveikė iš esmės jokios paslaugos

Pirmadienį apie 14 valandą banko SEB feisbuko paskyroje atsirado pranešimas, jog neveikia praktiškai jokios šio banko teikiamos paslaugos: neįmanoma pasinaudoti mokėjimo kortelėmis, interneto banku, mobiliąja programėle, be to, gali kilti sunkumų skambinant ir į banko konsultacijų centrą.
SEB bankas
SEB bankas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 1 SEB bankas

SEB atstovė spaudai Aušra Kurtkutė 15min informavo, kad apie 14.20 jau gavo žinutę iš banko techninio skyriaus darbuotojų, jog paslaugų teikimas turėtų veikti įprastu režimu.

„Visos SEB sistemos veikia kaip įprastai. Dėl sutrikimų, susijusių su IT infrastruktūros sprendimais, šiuo metu SEB programėlė gali veikti lėčiau nei įprastai. Atsiprašome klientų dėl galimų nepatogumų“, – rašė banko atstovė.

Priežastis, dėl kurios sutriko paslaugų teikimas, yra tikslinama.

Netrukus po SEB sistemų gedimo su 15min susisiekė ir vienos žinomos Lietuvoje veikiančios tarptautinės įmonės atstovas, nurodęs, jog dėl banko veikimo sutrikimo buvo priverstas kelionės į Estiją metu iškrauti pirkinių krepšelį, už kurį negalėjo sumokėti, nei kortele, nei grynaisiais, nes negalėjo pasinaudoti bankomatu. Taip pat negalėjo pasipildyti ir savo atsarginės „Revolut“ kortelės.

„Pirmas dalykas, kurį padarysiu grįžęs namo – atsidarysiu atsarginę sąskaitą kitame banką“, – teigė su sunkumais susidūręs vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius