Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Technologijų parodos „CES 2013“ eksponatai, likę už kadro

Lietuvos ir užsienio žiniasklaidoje praėjusią savaitę buvo apstu straipsnių apie technologijų parodoje „CES 2013“ pristatytas naujoves, tačiau toli gražu ne visi parodos eksponatai sulaukė tiek daug dėmesio, kaip rinkos grandų produkcija.
Paroda „CES 2013“
Paroda „CES 2013“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didieji technologijų portalai į parodą buvo atsiuntę po kelias dešimtis žurnalistų, o kai kurios žiniasklaidos priemonės net turėjo įsirengusios vagonėlius, kuriuose gyveno visa kūrybinė grupė. Ir tai nestebina, nes išnaršyti 37 futbolo aikščių dydžio parodų erdves, kuriose pristatoma dešimtys tūkstančių produktų – nemenkas iššūkis.

O jei esi vienas ir turi tik pusdienį? Tokiu atveju adrenalino dar daugiau!

Pirminis planas buvo perbėgti „CES 2013“ erdves, ilgėliau stabtelint tik prie įdomiausių eksponatų bei didžiųjų kompanijų paviljonų. Tačiau juos dar reikia rasti.

Net jei už 100 metrų matai didžiulę iškabą, tai dar nereiškia, kad ją greit pasieksi. „Gykams“ kelias gerokai prailgsta, mat jame pasitaiko įvairių dėmesį blaškančių kliūčių. Vienos sukelia šypseną (tarkim, „swarovskiais“ išdabinti dėklai telefonams), kitos lengvai išgąsdina (kaip važinėjantis vaizdo konferencijų ekranas), priverčia susimąstyti (kokie užaugs vaikai, žaisiantys su planšetėmis bei robotais) ar nustebina (pasirodo, 3D spausdintuvu galima gaminti net keraminius puodelius).

Tad siūlome peržvelgti šių „CES 2013“ eksponatų nuotraukų galeriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius