Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tendencijos nesikeičia: „Omnitel“ klientai bėga, „Tele2“ juos gaudo

Mobiliojo ryšio operatorių klientai, pasinaudoję numerio perkėlimo paslauga, praėjusį ketvirtį aktyviausiai bėgo iš „Omnitel“, o daugiausia naujų abonentų sulaukė „Tele2“.
Pasibaigus daugiau nei pusmetį trukusioms deryboms nuspręsta, kad vykdant mobiliojo ryšio viešuosius pirkimus per Centrinės perkančiosios organizacijos (CPO) sistemą pagrindiniu kriterijumi liks kaina.
Mobilusis ryšys / BFL nuotr.

Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, per tris pirmus šių metų mėnesius buvo perkelta 30,6 tūkst. mobiliojo ryšio telefonų numerių – 1,4 proc. daugiau nei ankstesnį ketvirtį.

Iš „Bitė Lietuva“ tinklo pas kitus operatorius perkeldami numerį pabėgo 8,9 tūkst. klientų. Per tą patį laikotarpį pas šį operatorių su savo numeriais atėjo 8,7 tūkst. abonentų.

„Omnitel“ per tris mėnesius neteko 14,3 tūkst. klientų, kurie panoro perkelti savo telefono numerį. Pas šį operatorių atėjo 6,6 tūkst. klientų.

Mažiausiai klientų numerius perkėlė iš „Tele2“ tinklo (6,3 tūkst.), o į jį perbėgo net 13,8 tūkst. abonentų su savo numeriais.

Aktyviausiai perkeldami numerius klientai migravo iš „Omnitel“ į „Tele2“ (virš 8,1 tūkst.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius