Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Titaniškas smūgis „Call of Duty“ serijai. „Titanfall 2“ apžvalga

Vienas populiariausių šiuolaikinių kompiuterinių žaidimų žanrų yra futuristinės šaudyklės. Pastaruoju metu šioje žaidimų kategorijoje neginčijama lydere buvo laikoma „Call of Duty“ serija, tačiau šiemet šios milijoninės frančizės tęsinys nesulaukė didelės žaidėjų meilės, o tai suteikė galimybę pasirodyti konkurentams, kurie puikiai pasinaudojo „Call of Duty“ kluptelėjimu
„Titanfall 2“
„Titanfall 2“ / Stopkadras

Ko gero vienas ryškiausių prieš šventinio periodo startų buvo „Titanfall 2“ žaidimas, prie kurio dirbo ir Vince'as Zampella (vienas iš „Call of Duty“ autorių). Išgirtas kritikų „Respawn Entertainment“ studijoje sukurtas žaidimas tapo tikra staigmena tiems, kurie iš šio žaidimo nesitikėjo daug. Pirmoji žaidimo dalis pasirodė dar 2014-aisiais ir tuomet buvo neypač giriama kritikų. Jų nuomone, žaidimas per daug savo dėmesio skyrė daugelio žaidėjų rėžimui, dėl ko buvo užmiršti tie žaidėjai, kurie mėgsta vienam asmeniui skirtus nuotykius, tačiau antroji žaidimo dalis taiso šią klaidą ir pristato įspūdingą futuristinį nuotykį, kuris nepaliks abejingų.

VIDEO: Titanfall 2 | Apžvalga

Žaidimas pasakoja istoriją apie žmogaus ir mašinos santykį. Mes atsiduriame pasaulyje, kuriame dėl resursų, įtakos ir laisvės sąvokų nesutaria dvi pusės: IMC ir Frontier Militia. Žaidime mes valdome pastorosios pusės karį Jacką Cooperį, kurio batuose išgyvensime unikalų nuotykį. Mums, kaip naujai iškeptam kariui paskiriamas milžiniškas mechaninis ir savo nuomonę įvairiais gyvenimo klausimais turintis egzoskeletas – titanas, kodiniu vardu BT. Jau nuo pat pirmų akimirkų, kai nepatyrusiam kariui yra paskiriamas titanas, žaidėjui yra suteikiama galimybė bendrauti su mašina, pasitelkiant „Telltale games“ žaidimams būdingas mechanikas - pasirinkimą tarp galimų atsakymo variantų per ribotą laiką. Tiesa, priešingai nei „Telltale“ žaidimuose, šie atsakymai neturės jokios įtakos tolimesnei istorijos eigai. Jų paskirtis yra labiau simbolinė, skirta sustiprinti pagrindinę žaidimo siužeto temą - ryšį tarp dirbtinio intelekto ir gyvo žmogaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius