Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trys dalykai, kuriuos šįvakar tikimasi išvysti per „Apple“ produktų pristatymą

Ketvirtadienio vakarą „Apple“ pristatys keletą naujų įrenginių. Manoma, kad „Apple“ būstinėje vyksiančiame renginyje gali būti pristatyti atnaujinti „iPad“, atnaujintas „iMac“ ir paskelbta daugiau informacijos apie operacinę sistemą „X Yosemite“.
„Apple“ naujovių pristatymo akimirka
„Apple“ naujovių pristatymo akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praėjus mėnesiui nuo šeštos kartos „iPhone“ telefonų pristatymo „Apple“ ir vėl parodys šį tą grandiozinio. Šį kartą iš anksto jau galime būti tikri dėl kelių produktų – likus dienai iki oficialaus pristatymo netyčia paviešintos „iPad Air“ 2 ir „iPad Mini“ 3 nuotraukos.

„iTunes“ diena prieš oficialų pristatymą paliktos naujų „iPad“ įrenginių nuotraukos
„iTunes“ diena prieš oficialų pristatymą paliktos naujų „iPad“ įrenginių nuotraukos

Būta spekuliacijų, kad aprašymai palikti tyčia, norint sugadinti šventę „Google Nexus“ įrenginiams ir naujai operacinei sistemai „Lollipop“ 5.0

Nuotraukos rastos internetiniame „iTunes“ puslapyje kartu su „iOS“ 8 vartotojo gidu. Būta spekuliacijų, kad aprašymai palikti tyčia, norint sugadinti šventę „Google Nexus“ įrenginiams ir naujai operacinei sistemai „Lollipop“ 5.0, kurie anonsuoti trečiadienį, tačiau daugelis technologijų ekspertų mano, kad instrukcijos paliktos visiškai neplanuotai.

Iš nuotraukų matyti, kad nauji įrenginiai tikrai turės „Touch ID“ jutiklį, kuris leis juos atrakinti perbraukus pirštu. Taip pat tam tikrose vartotojo gido aprašymo funkcijose buvo pastebėta, kad planšetiniai kompiuteriai turės funkciją, leisiančią akimirksniu daryti aibę nuotraukų vienu metu (angl. burst).

Tinklalapis time.com nurodo, kad greičiausiai sulauksime ir „iMac“ kompiuterio atnaujinimų. Iki šiol spekuliuota, kad naujasis „iMac“ gali būti itin plonas ir turėti 21,5 bei 27 colių „Retina“ ekranus, kurių raiška būtų net du kartus aukštesnė už dabartinių, o tai leistų „iMac“ visiškai pakeisti televizorius. Jau praėjo kuris laikas nuo „iMac“ atnaujinimo, taigi dabar gali būti pats laikas.

Ketvirtadienio vakarą taip pat turėtų būti pranešta apie naujosios „Apple“ operacinės sistemos „X Yosemite“ oficialų pasirodymą rinkoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius