-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Warcraft“ kūrėjai taikosi į vieną pelningiausių žanrų

„Blizzard“ Lietuvoje gerai žinomas ir mėgiamas kompiuterinių žaidimų gamintojas. Tai viena tų bendrovių, kuri sugebėjo įsitvirtinti Lietuvos rinkoje net ir visuotinio piratavimo amžiuje. Klasikiniai šio leidėjo žaidimai „Warcraft“ ar „Diablo“ buvo perkami originaliuose pakuotėse, ne tik dėl galimybių žaisti tinkle, bet ir iš fanatiškos pagarbos kūrėjui.
Kompiuterinis žaidimas „Warcraft“
Kompiuterinis žaidimas „Warcraft“ / Youtube/Gameon nuotr.

Metams bėgant „Blizzard“ prekinis ženklas kiek išskydo, tačiau klasikinės kūrėjo serijos „Starcraft“ ar „World of Warcraft“ tebevilioja tūkstančius Lietuvos žaidėjų.

Vis tik kintant žaidimų industrijai, net ir legendiniai žaidimų kūrėjai priversti keistis ir taikytis prie naujų sąlygų. „Blizzard“ – ne išimtis. Nemokamas kolekcinių kortų žaidimas „Hearthstone: Heroes of Warcraft“, kuris jau išleistas asmeniniam kompiuteriui ir išmaniems įrenginiams, mikliai skinasi kelią į žaidėjų širdis, tiek mėgėjiškoje, tiek profesionalioje e-sporto arenoje.

Dirbtuvėse jau kuriamas atsakas modernioms tinklo šaudyklėms „Overwatch“, na o kad vasaroti būtų smagiau, „Blizzard“ savo gerbėjus palepino ir MOBA žanro žaidimu. Tai veteranų atsakas į šiuo metu rinkoje karaliaujančius „League of Legends“ ir „DOTA II“ žaidimus, kurie, beje, gimė remiantis populiaria „Warcraft III“ modifikacija.

Taigi, MOBA žanras gimė po „Blizzard“ sparnu, ar bent jau naudojant šioje bendrovėje sukurtus įrankius, bet ar to gana, kad įsiveržti į „Valve“ ir „Riot“ dominuojamą rinką? Žiūrėkite apžvalgą ir sužinosite:

VIDEO: Heroes of the Storm | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius