Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidėjai išsityčiojo iš sprogstančių „Galaxy Note 7“: „GTA V“ jie naudojami kaip dinamitas

Užsidegančių ar net sprogimus sukeliančių išmaniųjų telefonų „Samsung Galaxy Note 7“ skandalas įkvėpė populiaraus kompiuterinio žaidimo GTA V žaidėjus. Juo labiau kad net ir patobulinus bateriją, „Samsung“ bėdos nesibaigia – jau užregistruoti 5 nauji atvejai, kai užsidegė „pakeisti“ telefonai. Dėl to, kaip praneša žiniasklaida, vėl stabdoma „Note 7“ gamyba.
„Samsung Galaxy Note 7“ žaidime GTA V
GTA žaidimas

Šio populiaraus kompiuterinio žaidimo mėgėjai, remdamiesi prasta „Note 7“ praktika, kai kraunant telefoną užsidegė ir sprogo net ir visureigis, nusprendė savoje sukurtoje modifikacijoje korėjiečių telefoną paversti ginklu.

Modifikuotoje žaidimo versijoje išmanusis telefonas „Note 7“ naudojamas kaip priklijuojamas sprogmuo, kurį galima ir mesti į taikinį, ir priklijuoti prie asfalto ir aktyvuoti nuotoliniu būdu.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Galaxy Note 7“ tragedija: toliau rūkstant telefonams, „Samsung“ stabdo gamybą

„Youtube“ išplatintame demonstraciniame vaizdo klipe, personažas užeina į ginklų parduotuvę, įsigyja ten „Galaxy Note 7“. Tuomet, išėjęs į gatvę, pradeda sprogdinti automobilius. Galiausiai tokiu pat būdu atakuoja atvykusius policijos pareigūnus.

Kaistantys, degantys „Samsung Galaxy Note 7“

Primename, kad „Samsung Galaxy Note 7“ pradėta prekiauti rugpjūčio 19 d. Plačiai nuskambėjus incidentams, kurių metu naujasis „Note 7“ perkaisdavo, sukeldamas sunkias pasekmes, „Samsung“ buvo sustabdžiusi šios flagmano pardavimus, senus telefonus keitė naujais, patobulintais.

Deja, po to vėl užfiksuoti penki atvejai, kai „pakeistas“ telefonas pradėjo kaisti ar net rūkti. Todėl, anot „Business Insider“ daugybė operatorių – „T-Mobile“, AT&T, „Verizon“ – pakartotinai atšaukia telefonus „Note 7“, o vietoje jų savo klientams siūlo rinktis kitą mobilųjį įtaisą.

Kaip išsiaiškino telefono gamintojai, incidentai įvykdavo dėl akumuliatorių, pagamintų įmonės „Samsung SDI“, broko. Dėl klaidos juose susidarydavo prielaidos trumpajam jungimui. Šiuo metu „Samsung“ kompanija praneša „tirianti kiekvieną incidentą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius