Žaidimų televizija „Game Show“ iš Baltarusijos persikėlė į Lietuvą

Lietuvoje pagrindinį savo biurą įsteigė vaizdo žaidimų turnyrų ir televizijos bendrovė „Game Show“. Žaidimus per televiziją transliuojanti bendrovė buvo įkurta Baltarusijoje, taip pat turi biurą Ukrainoje, tačiau dėl nestabilios padėties savo pagrindiniam biurui pasirinko Vilnių, jame planuoja spartų augimą, skelbia „Verslo žinios“.
Kompiuterinių žaidimų savaitė Paryžiuje
Kompiuterinių žaidimų savaitė Paryžiuje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Nenorime, kad įvairūs geopolitiniai niuansai pakenktų pačiam elektroniniam sportui, todėl atsidūrėme Vilniuje ir rodome, kad esame pasirengę žengti į Baltijos šalis, o toliau – į Europą.

8 NVS šalyse šiuo metu vyksta transliacija per kabelinę televiziją 24 val. per parą. Tai yra antras tokio pobūdžio kanalas pasaulyje, pirmasis yra OGN ir jis transliuojamas tik Pietų Korėjoje, ten elektroninis sportas yra laikomas normaliu sportu“, – aiškina „Game Show“ Baltijos regiono direktorius Arnoldas Služmanas.

Įmonė Lietuvoje įsikūrė gruodžio pradžioje. Pasak A.Služmano, iki metų pabaigos Lietuvoje planuojamaturėti apie 80 darbuotojų, iš kurių apie 60 bus vietiniai darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius