Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Kubilius dėkoja startuoliams, kurie neprašo Vyriausybės paramos

Vilniuje vykstančią VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamą tarptautinę verslo konferenciją „Silicon Valley Comes to the Baltics“ atidaręs Lietuvos premjeras Andrius Kubilius teigė, kad jam malonu atvykti į konferencijas, kuriose niekas neprašo Vyriausybės paramos.
Andrius Kubilius tarptautinėje verslo konferencijoje „Silicon Valley Comes to the Baltics“
Andrius Kubilius tarptautinėje verslo konferencijoje „Silicon Valley Comes to the Baltics“ / „Kultūros savanoriai“ nuotr.

„Jūs, jauni žmonės, tikrai atliekate puikų darbą, neprašydami didelės paramos iš Vyriausybės. Tai visuomet malonu premjerui“, – sakė A.Kubilius.

Jaunus, energingus ir ambicingus startuolių iniciatorius premjeras bandė įkvėpti lygindamas juos su talentingais mūsų šalies krepšininkais, kurie garsina šalį visame pasaulyje.

„Kalbant apie pasaulinę konkurenciją, galime šnekėti apie Silicio slėnį, kuris visiems yra gerai žinomas, tačiau taip pat galime šnekėti apie NBA, kurią taip pat visi puikiai žino. Šiandien norint būti sėkmingu pasauliniu mastu – naujoje ekonomikoje, startuoliuose, aplikacijų versle – svarbu žinoti, kaip būti sėkmingu NBA. Kaip būti sėkmingu NBA mes sužinojome prieš kelis dešimtmečius, kai nusiuntėme ten savo geriausius žaidėjus. Mes žinome, kad krepšinio srityje mes esame geriausi pasaulyje. Iš to mes semiamės tikėjimo, kad galime būti geriausi ir kitose srityse. Taigi vyrai iš Silicio slėnio turės pajausti, kad ateina nauja jėga, kurie žais ne NBA, bet užsiims verslu, turėdami daug ambicijų, noro būti stipriausiais. O svarbiausia, kad jie neprašo paramos iš Vyriausybės. Ir jie laimės“ , – sakė A.Kubilius.

Lapkričio 15–16 d. Lietuvos parodų ir konferencijų centre „Litexpo“ vykstančioje tarptautinėje verslo VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamoje konferencijoje „Silicon Valley Comes to the Baltics“ vieši 15 verslininkų iš Silicio slėnio ir tūkstantis verslo entuziastų iš Lietuvos bei kaimyninių šalių.

VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamas renginys „Silicon Valley Comes to the Baltics“ finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo lėšomis.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius