-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Auksiniams ir sidabriniams „Omnitel“ klientams – papildomos pokalbių minutės

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ savo ištikimiems klientams, kurių numeris veikia „Omnitel“ tinkle penkerius ir daugiau metų, siūlo dar daugiau privilegijų.
Išmanusis telefonas
Išmanusis telefonas / „Omnitel“ nuotr.
Temos: 1 „Telia“

Auksiniai ir sidabriniai „Omnitel“ abonentai nuo šiol gali naudotis ne tik atnaujinta „Omni ID“ privilegijų programa, specialiais telefonų pasiūlymais, bet ir gauti pokalbių minučių dovanų.

„Esame dėkingi savo ilgamečiams klientams už ištikimybę ir stengiamės jiems pasiūlyti daugiau privilegijų bei aktualių pasiūlymų. Neseniai, atsižvelgdami į klientų pasiūlymus, mes atnaujinome „Omnitel“ klientams skirtą „Omni ID“ privalumų programą, suteikiančią daug privilegijų ir specialių pasiūlymų, o nuo šiol seni „Omnitel“ klientai su savo artimaisiais bei draugais galės bendrauti dar daugiau“, – sakė „Omnitel“ prezidentas Antanas Zabulis.

Ilgamečiams „Omnitel“ klientams, norintiems pasinaudoti jiems priklausančiomis privilegijomis, tereikia kreiptis į „Omnitel“ saloną arba paskambinti trumpuoju „Omnitel“ klientų aptarnavimo numeriu 1533. Sidabriniams „Omnitel“ klientams, turintiems „Mano“ mokėjimo planą, bus pasiūlyta 10 proc., o auksiniams – 20 proc. daugiau nemokamų pokalbio minučių. Ši akcija galioja tiek besikeičiantiems, tiek jau turintiems „Mano“ planus. „Mano“ mokėjimo planus, kurie yra be ilgalaikių įsipareigojimų, renkasi daugiau kaip 95 proc. naujų bei sutartis su „Omnitel“ pratęsiančių vartotojų.

Ištikimi „Omnitel“ klientai jau spėjo įvertinti atnaujintą „Omni ID“ privalumų programą, pritaikomą prie konkretaus abonento interesų. „Omni ID“ korteles turintys „Omnitel“ klientai gali gauti tik jiems įdomius ir aktualius pasiūlymus savo pasirinktu būdu. Naujoji „Omni ID“ mobilioji programėlė leidžia matyti tiek visus, tiek arčiausiai vartotojo buvimo vietos esančius „Omni ID“ pasiūlymus savo išmaniajame telefone. Ištikimi „Omnitel“ klientai gali pasinaudoti specialiais pasiūlymais ir nuolaidomis daugiau nei 1600 vietų visoje Lietuvoje.

Ilgamečiai „Omnitel“ klientai turi galimybę pasinaudoti ir specialiais telefonų pasiūlymais. Auksiniai „Omnitel“ klientai turi galimybę naujus telefonus įsigyti su 20 proc., o sidabriniai – su 10 proc. nuolaida.

Daugiau informacijos rasite apsilankę „Omnitel“ interneto svetainėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius