-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Cgates“ dvigubai didina interneto greitaveiką Lietuvoje

Antroji pagal dydį televizijos ir interneto tiekėja Lietuvoje „Cgates“, kuriai priklauso „Mikrovisatos TV“ prekės ženklas, didina interneto greitaveiką esamiems klientams. Nuo šiol daugiau kaip 15 tūkst. Kauno ir Vilniaus interneto vartotojų, be jokių papildomų mokesčių ar įsipareigojimų, naudosis kelis kartus greitesniu interneto ryšiu.
Kaune atvėrė duris modernizuotas „Cgates“ klientų aptarnavimo skyrius
„Cgates“ klientų aptarnavimo skyrius / „Cgates“ nuotr.

Planų „Namai S“ ir „Duetas M“ naudotojams Vilniuje interneto sparta kils dvigubai, o plano „Duetas S“ turėtojams – net dešimt kartų, iki 100 megabitų per sekundę (Mb/s) Lietuvoje. Kauno interneto vartotojams, turintiems planą „Extreme M“ greitaveika Lietuvoje didėja nuo 60 Mb/s iki 100 Mb/s, o planų „Extreme L“ ir „Šviesolaidis M“ klientams sparta užsienyje keliama iki 100 Mb/s.

„Praeitais metais šviesolaidiniu internetu naudojosi 60 proc. „Cgates“ interneto vartotojų, o šiemet jų skaičius ūgtelėjo iki 85 proc. Pirmasis interneto greitaveikos didinimo etapas Šilutėje ir Vilniuje sulaukė teigiamų vertinimų, todėl siekiame kuo greičiau užtikrinti interneto tiekimą šviesolaidžiu visuose regionuose“, – sako bendrovės „Cgates“ rinkodaros departamento vadovas Vygantas Tutlys.

Jo teigimu, bendrovė stengiasi, kad jos klientai galėtų naudotis naujausių technologijų teikiamomis galimybėmis, pavyzdžiui, neseniai pasiūlė Lietuvoje dar nebuvusių raiškiojo formato kanalų, o artimiausiu metu bus pristatyta ir sumaniosios televizijos paslauga.

„Cgates“ savo interneto tinklo atnaujinimą pradėjo dar 2010 m. Pernai į šviesolaidinį tinklą, paslaugų plėtrą bei kokybės gerinimą įmonė investavo per 12 mln. Lt, o šiuo metu greitą šviesolaidinį internetą jau siūlo 85 proc. savo klientų.

Lietuva trejus metus iš eilės užtikrintai pirmauja Europoje pagal šviesolaidinio interneto prieinamumą. Organizacijos „FTTH Council Europe“ duomenimis, mūsų šalyje šviesolaidinį internetą naudoja jau 31 proc. namų ūkių. Antrą vietą užima Švedija – 22,6 proc. Bulgarijoje, Latvijoje ir Norvegijoje šviesolaidį naudoja apie 17 proc. gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius