-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jauniems IT talentams – išbandymų mėnuo

IT studentai ir talentingi programavimo mėgėjai kviečiami išbandyti savo jėgas praktikoje, dalyvaujant intensyvioje tobulėjimo programoje „Mėnuo su IT“. Antrus metus iš eilės programą organizuojanti tarptautinė IT paslaugų bendrovė „Tieto Lietuva“ tokiu būdu siekia suteikti pradedantiems specialistams praktinių įgūdžių ir geresnį supratimą apie programuotojo darbo specifiką.
IT studentai ir talentingi programavimo mėgėjai kviečiami išbandyti savo jėgas praktikoje, dalyvaujant intensyvioje tobulėjimo programoje „Mėnuo su IT“.
IT studentai ir talentingi programavimo mėgėjai kviečiami išbandyti savo jėgas praktikoje, dalyvaujant intensyvioje tobulėjimo programoje „Mėnuo su IT“. / „Tieto Lietuva“ nuotr.

„Projektas skirtas gabiems žmonėms, kurie neturi didelės patirties IT srityje, bet dega noru išmokti programavimo subtilybių, paragauti komandinio darbo, susipažinti su realiu IT pasauliu“, – pasakoja programos sumanytojas, „Tieto Lietuva“ Konsultavimo paslaugų skyriaus vadovas Dainius Linga.

Pasak jo, universitetą baigusiems studentams, o kartais net ir kelerius metus kai kuriose įmonėse praleidusiems specialistams, dažnai trūksta žinių ir praktinių įgūdžių, reikalingų kasdieniame programinės įrangos kūrėjo darbe. „Todėl parengėme programą „Mėnuo su IT“, leidžiančią talentingiems žmonėms per keturias savaites susipažinti su skirtingomis technologijomis, darbu IT projekte ir gauti patyrusių ekspertų konsultacijas ir pagalbą“, – teigia D.Linga.

Šiemet programos „Mėnuo su IT“ dalyviai pasiskirstys į 2 grupes. Viena jų kurs „Java“, kita – „.NET“ technologijomis paremtą sprendimą. Be technologinių žinių, daug dėmesio bus skiriama ir bendrųjų kompetencijų – darbo komandoje ir lyderystės – lavinimui. Be to, visi dalyviai išbandys „Agile“ programinės įrangos kūrimo metodologiją, taikys Extreme Programming (XP) praktikas.

„Mėnuo su IT“ vyks rugpjūčio 5–30 d. Daugiau informacijos apie programą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius