Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kompiuterinių žaidimų leidėjas THQ paskelbė apie bankrotą

Kaip oficialiai pranešė žaidimų leidėjas THQ, jis skelbia bankrotą. Visgi šios kompanijos leidžiamų žaidėjų mėgėjams labai nusiminti nereikėtų, nes leidėjo pirkėjas jau yra rastas, o kompanijos bankroto paskelbimas tėra įprastinė procedūra, kurią reikia atlikti.
Žmogus dirba su kompiuteriu
Žmogus dirba su kompiuteriu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip nurodė THQ prezidentas Jasonas Rubinas, „Clearlake Capital Group“ nori nusipirkti praktiškai viską, kas priklauso THQ. Į tai įeina intelektualinė nuosavybė, darbuotojai bei kontaktai su žaidimų kūrėjais. „Clearlake“ netgi nusprendė finansuoti kompanijos veiklą per visą bankroto procedūrą.

Paskelbtas THQ bankrotas visgi nebūtinai reiškia, jog „Clearlake“ iš tiesų gaus kompaniją. Tai reiškia, jog ir kitos kompanijos gali siūlyti savo kainą, o laimės daugiausiai pasiūlęs pirkėjas, tačiau THQ bent jau vieną pasiūlymą tikrai turi. O pirkėjų per kitas 30 dienų atsirasti turėtų, nes kitais metais THQ planavo išleisti tokius žaidimus, kaip kad „Metro: Last Light“, „Company of Heroes 2” bei „Homefront 2”, kurių visų trijų kūrimas iš esmės jau yra paskutinėje stadijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius