-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Lietuvoje pradedama prekyba didžiausiu pasaulyje 90 colių įstrižainės televizoriumi

„Sharp“ paskelbė Europoje pradedanti prekybą didžiausiu pasaulyje masinės gamybos televizoriumi „Aquos LC-90LE757“, kurio ekrano įstrižainė siekia 90 colių (2,3 metro). Įrenginys šią savaitę pasirodys ir Lietuvos technikos parduotuvėse.
Televizorius „Aquos LC-90LE757“
Televizorius „Aquos LC-90LE757“ / „Sharp“ nuotr.
Temos: 3 Prekyba Sharp TV

Šis įrenginys su naujausios kartos „X-Gen 3D“ ekranu leis paversti namus nedideliu kino teatru. „Aquos LC-90LE757“ yra didžiausias pasaulyje masinės gamybos televizorius. Jis be stovo sveria 64 kg, o storiausioje vietoje gylis siekia 12 cm. Verta atkreipti dėmesį, kad šio televizoriaus raiška yra „Full HD“, todėl norint patogiai jį naudoti ir mėgautis geriausia vaizdo kokybe, reikia sėdėti 3,5 m atstumu nuo ekrano.

„LC-L90LE757“ taip pat suteikia prieigą prie interneto, prie savo televizoriaus galima lengvai prijungti mobiliuosius įrenginius bei naudotis VOD ir „Skype“ paslaugomis. Nauja programa „Aquos Remote Lite“, skirta „iOS“ ir „Android“, paverčia jūsų išmanųjį telefoną nuotolinio valdymo pulteliu su visomis reikiamomis funkcijomis, todėl galite lengvai ir intuityviai naršyti. Televizoriuje taip pat galima peržiūrėti nuotraukas, vaizdo įrašus, klausyti muzikos iš USB atmintinės arba tiesiogiai iš namų tinklo. „Direct LED“ foninio apšvietimo technologija užtikrina A++ klasės energijos sąnaudų efektyvumą.

„Aquos LC-90LE757“ televizorius parduodamas nuo 2013 m. birželio mėnesio, jo kaina – apie 13 tūkst. eurų (45 tūkst. Lt).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius