-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„E3 2018“ gidas – tvarkaraščiai ir didžiausi lūkesčiai

Nors 2018-ųjų metų kompiuterinių žaidimų paroda E3 oficialiai startuoja tik antradienį, kuomet žiūrovams duris atvers Los Andželo konvcencijų centras, tačiau naujų žaidimų anonsai mūsų akis ir ausis pasieks gerokai ankščiau. Jau šeštadienį prasideda E3 atidarymo šventės ir spaudos konferencijos, tad pasiruoškite ilgam ir anonsų kupinam savaitgaliui.
E3 žaidimų paroda
E3 žaidimų paroda / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šeštadienis, birželio 9

„Electronic Arts“ – 21:00 Lietuvos laiku.

Nuorodos: EA.com, YouTube, Twitter, Facebook ir Instagram.

„Electronic Arts“ pirmieji surengs savo šou pavadintą „EA Play 2018“. Mums žadama, kad konferencijos metu sužinosime daugiau detalių apie „Battlefield 5“, „Anthem“ bei sulauksime viso pluošto „EA Sports“ žaidimų.

Sekmadienis, birželio 10

„Microsoft Xbox“ – 23:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: YouTube, Twitch ir Mixer.

„Microsoft“ kol kas labai nenoriai dalinasi planuojamais anonsais, tačiau kompanijos atstovai tikina, kad sulauksime ne vieno naujo žaidimo. Gandonešiai spekuliuoja, kad konferencijos metu bus pristatytas naujas „Halo“, taip pat tikimasi sulaukti naujų „Forza“ bei „Gears of War“ anonsų.

Pirmadienis, birželio 11

„Bethesda Softworks“ – 4:30 Lietuvos laiku

Nuorodos: Twitch, YouTube, Twitter, Facebook ir Bethesda.net.

Tikriausiai nepatogiausiu Lietuvaičiams laiku savo naujausius žaidimus pristatyts „Bethesda“. Šios konferencijos metu, žiūrovai gaus daugiau detalių apie „Rage 2“, „Fallout 76“ bei keletą kol kas dar neanonsuotų naujų žaidimų.

„Devolver Digital“ – 6:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: Twitch

Net nebandysime spėlioti, ką mums pristatys „Devolver Digital“. Užtenka prisiminti praėjusių metų konferenciją, kad suprastumėte, jog tikėtis galime absoliučiai visko.

„Square Enix“ – 20:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: Facebook, Mixer, Twitch, Twitter ir YouTube

Tai bus pirmoji „Square Enix“ konferencija po net 3 metų pertraukos, tad galime tikėtis, jog kompanija užantyje slepia ne vieną įdomų anonsą. Net neabejojame, kad išgirsime žinių apie „Shadow of the Tomb Raider“, „Dragon Quest 11“ bei „Kingdom Hearts 3“.

„Ubisoft“ – 23:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: Twitch ir YouTube

Šiuometinis „Ubisoft“ žaidimų sąrašas išties įspūdingas. Beveik neabejojame, kad išgirsime naujienų apie „Tom Clancy‘s The Division 2“, „Assassin‘s Creed Odyssey“ ir ilgai lauktą „Beyond Good & Evil 2“. Tačiau „Ubisoft“ be galo mus nuliūdintų, jei nesulauktume ko nors visiškai netikėto.

Antradienis, birželio 12

„PC Gaming Show“ – 1:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: bus paskelbta vėliau

Asmeninių kompiuterių žaidėjai galės pasidžiaugti jau ketvirtą kartą organizuojama konferencija skirta išskirtinai asmeninių kompiuterių žaidimams. Tiesa, verta paminėti, kad šiemet ši konferencija bus teminė ir orientuosis į ateities žaidimus. Tikimės, kad pamatysime ne tik naujų žaidimų anonsų, tačiau ir įdomių technologinių sprendimų asmeninių kompiuterių žaidėjams.

„Sony PlayStation“ – 4:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: YouTube, Twitch, Facebook ir Playstation.com.

„Sony“ visuomet nustebina netikėtais anonsais, o tie žaidimai apie kuriuos jau žinome irgi verti dėmesio. Konferencijos metu tikimės išgirsti naujienų apie „Death Stranding“, „The Last of Us: Part 2“, „Ghost of Tsushima“, „Spider-Man“ bei daugelį kitų žaidimų, kuriais „Sony“ mus erzino paskutiniu metu.

„Nintendo“ – 19:00 Lietuvos laiku

Nuorodos: Nintendo.com, YouTube ir Twitch.

„Nintendo“ normalios spaudos konferencijos „E3“ metu neorganizavo jau kuris laikas. Ne išimtis bus ir šie metai. Kompanija planuoja „Nintendo Direct“ stilistikos transliaciją, kurios metu bus pristatyti svarbiausi 2018-ųjų metų žaidimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius