Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartoniniai žaislai ir suaugusiems vaikams: „Nintento Labo“ užkabino jautrią stygą

Nuo pat „Nintento Labo“ anonso, žaidėjų bendruomenė pasiskirstė į dvi stovyklas. Viena iš jų teigė, kad greta „Nintendo Switch“ konsolės kainos mokėti už kartono gabalą yra visiška nesąmonė. Kita pusė buvo sužavėta „Nintendo“ kompanijos idėjos ir kūrybingo požiūrio į konsolių priedus. Vis tik nepaneigiamas faktas, kad su „Nintendo Labo“ kompanija užkabino jautrią stygą.
„Nintendo Labo“ kartoniniai žaislai
„Nintendo Labo“ kartoniniai žaislai / Nintendo nuotr.

„Nintendo“ jau ilgą laiką demonstruoja, kad geriau nei bet kuri kita žaidimų kompanija supranta žaidimo sąvoką. Nuo pat „Nintendo Wii“ kompanija įrodinėjo, kad gera žaidimų konsolė nėra vien jos viduriai, skaičiuojamoji galia ar aukštos raiškos grafika. Gera konsolė – tai nauji, išradingi būdai žaisti, o „Nintendo Labo“ yra puikus to įrodymas. Daugelis žaidėjų vaikystėje norėjo iškeisti įprastą žaidmų pultelį į kažką tikroviškesnio. „Nintendo Labo“ leidžia pasigaminti savo pianiną, meškerę, vairą ar net roboto kostiumą ir, naudojantis jais, žaismą perkelti į realų pasaulį.

Didžiausias „Nintendo Labo“ privalumas yra pačios idėjos potencialas. Naudodamiesi „Nintendo Labo“, kaip pagrindu, žaidimų kūrėjai gali ieškoti naujų būdų kurti orginalius žaidimus, siūlyti naujas patirtis ir jiems tinkamas kontrolių schemas. Dar vienas didelis privalumas, kuris iš pradžių atrodo kaip trūkumas – kartonas. Kartonas nėra ilgaamžis, tačiau yra labai pigus. Auginantys vaikus žino, kaip greitai atsibosta žaislai, tad tėvai be galvos skausmo nebenaudojamą žaislą gali sulankstyti ir išmesti šiukšlių dėžėn, o prisireikus galima nusipirkti naują.

Tiesa, turime sutikti, kad dabartinė „Nintendo Labo“ kaina išties didelė, tačiau jei prie šio keisto išradimo pradės būriuotis naujų patirčių kūrėjai, kaina netrukus kris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius