-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kokių naujų žaidimų išvysime parodoje „GameOn“?

Lapkričio 2-3 dienomis „Litexpo“ parodų rūmus Vilniuje vėl užplūs keliolika tūkstančių žaidimų entuziastų. Jau ketvirtą kartą rengiamas didžiausias žaidimų kultūros renginys Baltijos šalyse šiemet pateiks keletą ryškesnių staigmenų, rašoma pranešime spaudai.
Žaidimo „Super Mario Odyssey“ kadras
Žaidimo „Super Mario Odyssey“ kadras / Stopkadras

Kaip ir kasmet daugiausia dėmesio parodoje bus skiriama kompiuterių ir konsolių žaidimams. Pagrindinėje parodos salėje bus galima išbandyti tokius naujausius hitus kaip „Assassin’s Creed: Odyssey“, „Call of Duty: Black Ops 4“, „Shadow of the Tomb Raider“, „Spider-Man“. Ypatingai didelio susidomėjimo tikimasi ką tik pasirodžiusiam „Rockstar“ vesternui „Red Dead Redemption 2“, prie kurio net aštuonerius metus dirbo daugiau nei 3000 žmonių.

Kai kuriuos žaidimus bus galima ne tik pažaisti, bet ir žaidžiant pasivaržyti su kitais dalyviais dėl prizų. Planuojamos „PlayStation“ lenktynės „Gran Turismo Sport“, krepšinio rungtynės „NBA 2K19“, futbolo mačai „FIFA 19“. Išbandyti virtualius kovos menų įgūdžius bus galima pirmą kartą „GameOn“ parodoje pristatomuose studijos „Bandai Namco“ žaidimuose „Tekken 7“, „Soulcalibur VI“ ir „Dragon Ball FighterZ“.

Didžiausia šių metų „GameOn“ žaidimų naujiena taps „Nintendo“ debiutas. Garsioji Japonijos kompanija pirmą kartą Lietuvoje surengs savo konsolės „Switch“ ir žaidimų pristatymą. Kaip ir galima tikėtis, dėmesio centre atsidurs garsusis santechnikas „Mario“: bus galima išbandyti naujausią stalo žaidimą primenantį „Super Mario Party“, apkeliauti pasaulį per „Super Mario Odyssey“, pasivaržyti atnaujintose „Mario Kart 8“ lenktynėse ir sužaisti teniso partiją „Mario Tennis Aces“. Žaidėjų lauks ir didžiausių liaupsių sulaukęs nuotykių žaidimas „The Legends of Zelda: Breath of the Wild“, spalvingos dažasvydžio kovos „Splatoon 2“ ir unikalias „Switch“ valdymo savybes išnaudojantis muštynių žaidimas ARMS.

Be didžiųjų žaidimų, šiemet „GameOn“ išsiskirs ir ypatingu dėmesiu nepriklausomoms studijoms bei pavieniams kūrėjams. Renginio lankytojai bus kviečiami į improvizuotą „Indie miestelį“, kuriame bus galima ne tik išbandyti daugiau nei 40 įvairiausių žaidimų, bet ir susipažinti su kūrėjais iš Vokietijos, Ispanijos, Graikijos, Ukrainos, Lenkijos ir Baltijos šalių.

„GameOn“ lankytojams šiemet rengiama ir dar viena staigmena. Pasak organizatorių, joks šiandieninis žaidimų renginys negali apsieiti be pasauliniu fenomenu tapusio „Fortnite“. Būtent šis žaidimas turėtų tapti didžiausiu traukos centru daugeliui parodos lankytojų. Stoti į išlikimo kovą vienu metu galės net 32 žaidėjai, o viskas vyks specialiame LG stende.

„GameOn“ duris atvers jau šį penktadienį nuo 10 valandos ryto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius