-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mario Tennis Aces“: mielas, bet sudėtingas žaidimas

„Mario Tennis Aces“ buvo vienas laukiamiausių „Nintendo Switch“ žaidimų šią vasarą. Įprasta, kad žaidimai, kurie sumaišo arkadinius ir sporto žaidimų žanrus būna labai nuotaikingi ir tinkami atsipalaidavimui, tiek šeimoje, tiek kelionėse. Vis tik akivaizdu, kad „Mario Tennis Aces“ kūrėjai sau kėlė kiek kitokią užduotį – stebinti žaidėją kiekviename žingsnyje.
„Mario Tennis Aces“
„Mario Tennis Aces“ / Nintendo iliustr.

Iš esmės, „Mario Tennis Aces“ menkai kuo skiriasi nuo kitų panašių žaidimų. Vos įjungę jį rasite keliolika žaidimo režimų, o tolimesni santykiai su žaidimu priklausys būtent nuo žaidėjo potraukio vienam jų. Rėžimų patrauklumas, be abejo, yra lygiagretus korte esančių žaidėjų meistriškumui. Jei visi žaidėjai panašaus lygio, žaisti bus smagu, jei kažkuris vienas yra labiau patyręs — ne.

Žaidime yra keturi pagrindiniai smūgio tipai, o taip pat ir papildomos, kiek sudėtingesnės mechanikos leidžiančios atlikti tam tikrus taktinius ar specialius veiksmus. Tam tikra prasme, žaidimas turi viską, ką turėtų standartinis teniso simuliatorius, tačiau žaismas praturtintas specialiais kiekvienam veikėjui būdingais judesiais.

Būtina paminėti ir žaidimui keliamus lūkesčius – „Mario Tennis Aces“ atrodo kaip „Mario Kart“, „Super Smash Bros“, bet pastarieji iš tiesų yra labiau vakarėlių, nei varžymosi žaidimai. Pavyzdžiui, „Mario Kart“ visuomet stengsis padėti tiems kurie atsilieka trasoje. Gale važiuojantys žaidėjai dažnai gauna ginklų, kurie ypač galingi ir pavojingi pirmaujantiems, kai tuo tarpu pirmaujantys gauna tenkintis menkaverčiais pinigėliais. Panašios mechanikos naudojamos ir „Super Smash Bros.“, o štai „Mario Tennis Aces“ yra visiška priešingybė ir kiekvienas siautėja lygiai tiek, kiek leidžia asmeniniai įgūdžiai ir reakcija.

Taigi, jei išgirdę apie „Mario Tennis Aces“ tikėjotės lengvos pramogos vasarai, kai kelionių ar lietingų dienų metu įsijungtumėte žaidimą, kad linksmai nužudyti pusvalandį, kitą – tai nebus pats geriausias pasirinkimas. Priešingai, „Mario Tennis Aces“ visu grožiu atsiskleidžia tik tada, kai pamiršę visą jo pūkuotą meilumą, esate nuteikęs žaisti rimtai.

VIDEO: Mario Tennis Aces | Apžvalga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius