Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamai dalinamas vienas populiariausių žaidimų pasaulyje, kainuojantis 60 eurų

Internetinė kompiuteriams skirtų žaidimų parduotuvė „Epic Games“ nusprendė, kad karantino proga žmonėms reikia nemokamai dalinti iš tiesų epinius žaidimus – taip jie bus mažiau motyvuoti eiti iš namų. Praėjusią savaitę ji už dyką dalino „GTA V“, o dabar suteikiama galimybė savo kolekciją papildyti ir dar vienu puikiu žaidimu – „Civilization VI“. Ir panašu, jog tai dar ne paskutinė dovanėlė.
„Civilization VI“
„Civilization VI“ / A.Rumiancevo iliustr.

Šiuo metu „Epic Games“ leidžia nemokamai atsisiųsti „Civilization VI“ kompiuterinį žaidimą, tereikia spustelėti šią nuorodą.

Tokia akcija galios iki gegužės 28 dienos, tad norintiems šio žaidimo nereikėtų delsti.

Kaip ir „GTA V“ atveju, taip ir jūsų parsisiųstas „Civilization VI“ veiks ir po šio pasiūlymo pabaigos – jis prieinamas žaidimo gerbėjui liks visiems laikams.

VIDEO: CIVILIZATION VI Launch Trailer

Pats žaidimo atsisiuntimo procesas yra visiškai nesudėtingas. Tereikia paspausti šią nuorodą ir vadovautis paprasta ir aiškia instrukcija. Jei dar neturite, reikės atsisiųsti ir įsidiegti „Epic Games Laucher“ ir tada atsisiųsite žaidimą.

Įspėjimas: „Civilization VI“ žaidimas yra neįtikėtinai įtraukiantis. Vos tik pradėsite kurti savo civilizaciją ir nugalėdami priešus keliauti per amžius, prie šio žaidimo galite, tiesiogine to žodžio prasme, prarasti savaites ir mėnesius. Žaidimas yra labai įdomus, ir kuo toliau, tuo labiau norisi spustelėti mygtuką ir pasižiūrėti, kas nutiks toliau.

Mūsų laukia dar du puikūs žaidimai?

Dar iki šių dviejų žaidimų – „GTA V“ ir „Civilization VI“ – nemokamo dalinimo pradžios internete pasirodė gandai apie „Epic Games“ rengiamas dovanas. Ir abi pirmosios šių gandų numatytos dalys buvo teisingos, todėl labai tikėtina, kad, pagal tų pačių gandų turinį, artimiausiu metu mūsų laukia dar du nemokami šaunūs žaidimai:

Nuo šio ketvirtadienio turėtume nemokamai gauti „Borderlands: The Handsome Collection“.

VIDEO: Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD Official Trailer

Dar po savaitės, taip pat nuo ketvirtadienio, birželio 4 dienos – „Ark: Survival Evolved“.

VIDEO: ARK: Survival Evolved Official Launch Trailer!

Tad net jei artimiausiu metu neplanuojate žaisti kurio nors iš šių žaidimų – juos vis tiek verta bent jau įtraukti į įsigytų žaidimų biblioteką (jų net atsisiųsti nereikia). Galbūt vieną dieną užsinorėsite pažaisti gerą, laiko ir milijonų žaidėjų patikrintą žaidimą, o jo nemokamai atsisiųsti jau negalėsite.

Štai ir nespėję iki praėjusio ketvirtadienio atsisiųsti „GTA V“, dabar jau turėtų už jį susimokėti 15 eurų. Geriau iš anksto turėti šaunių žaidimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius