Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nemokamų gėrybių lietus baigiasi su žaibais: „Epic“ parduotuvė dovanoja dar vieną aukščiausio lygio žaidimą

Kompiuterinių žaidimų parduotuvė „Epic Store“ epinį nemokamų žaidimų mėnesį užbaigia nė kiek ne silpniau nei jį pradėjo: prieš penkias savaites buvo pasiūlyta kiekvienam norinčiam nemokamai atsisiųsti „Grand Theft Auto V“ („GTA V“), o šią savaitę – iki ateinančio ketvirtadienio – bus galima nemokamai atsisiųsti žaidimą „Ark: Survival Evolved“.
Nemokami žaidimai „Epic“ parduotuvėje
Nemokami žaidimai „Epic“ parduotuvėje

Priminsime, kad 2013 metais išleistą ir labai ilgą laiką perkamiausių žaidimų sąrašo viršūnėje buvusį „GTA V“ (jis pripažintas ir perkamiausiu pastarojo dešimtmečio žaidimu) pastaruoju metu buvo galima įsigyti už maždaug 15 eurų sumą. Tuo tarpu „Ark“ yra gerokai naujesnis žaidimas, įprastai kainuojantis 55-60 eurų, nors per įvairius interneto parduotuvių gana dažnai skelbiamus išpardavimus jo kaina įprastai sumažėja iki 30 eurų.

Kritikų ir žaidėjų bendruomenės palankiai įvertintas „Ark: Survival Evolved“ yra išgyvenimo stiliaus žaidimas, kuriame tenka gamintis įvairius padargus, drabužius ir statinius, kurie padeda išgyventi ir išvystyti aukštesnius gamybos/statybos/kovos sugebėjimus. O „dominuojant“ šio žaidimo tema yra dinozaurai, kurie gali būti ir žaidėjo prijaukinti pagalbininkai, ir kartais gana agresyvūs priešais.

Beje, tai nėra vienintelė šios savaitės „Epic“ žaidimų parduotuvės dovana – kartu galima nemokamai „įsigyti“ ir klasikine „pikseliuota“ grafika pasižymintį dvikovų žaidimą „Samurai Showdown“ su nemenku papildomų gėrybių rinkiniu, įskaitant vieną paslaptingą, kol kas neišleistą studijos „Neogeo“ žaidimą.

Tenka paliūdėti, kad po šio dosnaus dovanų lietaus „Epic“ grįžta prie įprastinės nemokamų žaidimų dulksnos – kurį laiką kiekvieną savaitę šioje parduotuvėje vėl rasime arba po senesnį, arba po mažiau žinomą, dažniausiai „indie“ tipo studijos sukurtą nemokamą žaidimą. Iki kitos gėrybių liūties.

Nemokamus žaidimus galima įsigyti apsilankius „Epic“ parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius