Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Total War: Arena“ atveria duris žaidėjams

Naujasis „Wargaming Alliance“ projektas „Total War: Arena“, sukviesiantis tūkstančius žaidėjų tapti tikrais mūšio lauko strategais, atveria duris plačiajai publikai. Nuo lapkričio 24-osios dienos visi norintys galės išbandyti bendrą „Wargaming“ ir „Creative Assembly“ darbo vaisių.
„Total War: Arena“
„Total War: Arena“ / Bendrovės nuotr.

Pasak žaidimo kūrėjų, ši atvira savaitė, skirta testavimui turėtų sukviesti didelį skaičių „Total War“ serijos fanų bei smalsuolių, norinčių pamatyti, kas gi buvo padaryta uždaroje žaidimo testavimo stadijoje. Tai kūrėjams leis išbandyti serverių pajėgumą, išlaikyti dideles apkrovas bei surinkti daug atsiliepimų apie žaismą.

„Ši atvira savaitė skirta testavimui yra dar vienas džiugus žingsnis žaidimo vystyme. Esame be galo dėkingi atsidavusiems žaidėjams, kurie nenuilsdami išbando vis naujas funkcijas ir suteikia daug atsiliepimų, tačiau atėjo laikas priimti ir naujus žmonės, norinčius pagaliau prisiliesti prie mūsų darbo“, – sakė „Creative Assembly“ žaidimo vadovas Gaboras Beressy.

Visi, suspėję prisijungti prie atviros savaitės iki gruodžio 4-osios taip pat gaus ir dovanų iš žaidimo kūrėjų – jiems bus suteikta teisė ir toliau sekti vystymo procesą, o jų arsenalą papildys mūšiuose pasižymėjusios kavalerijos, ietininkų ir pėstininkų kuopos.

Norintiems daugiau sužinoti apie patį žaidimą ir nuspręsti, ar norite jį išbandyti rekomenduojame perskaityti „Žaismo DNR“ parengtą reportažą iš „Creative Assembly“ studijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius