-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„World of Warcraft“ grįžta prie ištakų

Praėjusį savaitgalį įvyko kasmetinis, jau 11-asis, „BlizzCon“ renginys, kuriame žaidimų kūrimo kompanija „Blizzard“ pristatė svarbiausias savo žaidimų naujoves. Per dvi dienas trukusį renginį, „Blizzard“ anonsavo populiariųjų savo žaidimų – „Hearthstone“, „Starcraft“, „Heroes of the Storm“, „Overwatch“ ir „World of Warcraft“ atnaujinimus.
„World of Warcraft“
„World of Warcraft“ / Bendrovės nuotr.

Renginio metu buvo pristatyta nemokamas „Starcraft 2“ žaidimo variantas, taip pat anonsuotas naujasis „Hearthstone“ žaidimo papildymas „Kobolds and Catacombs“ bei pristatyti „Heroes of the Storm“ ir „Overwatch“ žaidimų žaismo atnaujinimai. Vis dėlto daugiausia gerbėjų dėmesio sulaukė vienas seniausių „Blizzard“ žaidimų „World of Warcraft“.

Vykdomasis „World of Warcraft“ žaidimo prodiuseris J. Allenas Brackas savo „BlizzCon“ prezentaciją pradėjo anonsuodamas „World of Warcraft Classic“. Pasak jo, „Blizzard“ netolimoje ateityje ketina žaidėjams suteikti galimybę pažaisti originalųjį „World of Warcraft“, kuris buvo išleistas dar 2004 metais. Žaidimas tapo kultiniu ir iki pat šių dienų yra laikomas vienu geriausių visų laikų kompiuterinių žaidimų.

Greta klasikinio „World of Warcraft“ varianto, „Blizzard“ taip pat anonsavo ir naują žaidimo išplėtimą „Battle for Azeroth“, kuris turėtų startuoti kitais metais. Naujasis žaidimo išplėtimas ketina į žaidimą įtraukti net dvi naujas zonas, pakelti maksimalų personažo lygį ir pristatyti rasių verbavimo sistemą. Pasak žaidimo prodiuserio J. Alleno Bracko, naujasis papildymas grįš prie „Warcraft“ istorijos ištakų ir koncentruosis į aljanso ir ordos frakcijų karą.

Daugiau apie „BlizzCon“ naujoves ir „World of Warcraft“ istoriją galite sužinoti peržiūrėję šį vaizdo įrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius