Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 28

Išrink geriausią ikrauk.lt mėnesio reporterį!

Beveik pasibaigus dar vienam rudens mėnesiui ikrauk.lt redakcija skuba pabaigti paskutiniuosius darbus – pats metas išsiaiškinti, kuris ikrauk.lt reporteris verčiausias mėnesio geriausiojo titulo. Taigi pristatome jums penkis nominantus, besivaržančius dėl garbingo apdovanojimo.
Išrink geriausią ikrauk.lt mėnesio reporterį
Išrink geriausią ikrauk.lt mėnesio reporterį
Temos: 1 Rinkimai

1) Skaitytoja, pasivadinusi „Avieteee“. Šios skaitytojos paskelbta naujiena apie „Norfoje“ pirktuose saldainiuose rastas kirmėles sulaukė didelio skaitytojų susidomėjimo ir ilgą laiką išliko populiariausiųjų naujienų sąraše.

2) Skaitytojas Vladas Mačėtis. Šio skaitytojo paskelbta naujiena apie „Bitės“ socialiniame tinklalapyje aptiktą neteiktiną medžiagą nemenkai suintrigavo skaitytojus, o laikraštis „15min“ taip pat ėmėsi šios temos ir ją išanalizavo.

3) Reporterė Rūta Juozapaitytė. Mergina visą mėnesį pasižymėjo išskirtiniu aktyvumu ir reguliariai aprūpino mus įvairiais interviu: mergina pakalbino šokėją Rūtą Butkus ir dainininką Donatą Montvydą, o jos interviu su patriotiško roko grupe „Židinys“ taip pat buvo publikuotas laikraštyje „15min“.

4) Reporteris Vytautas Pilkauskas. Vaikinas aktyviai krovė pačias įvairiausias naujienas: jis netik apsilankė visuose įmanomuose sostinėje vykusiuose mados renginiuose ir pateikė fotoreportažus, bet ir pranešė mums apie Vilniuje įvykusią autoavariją, lankėsi „Šok su manimi“ laidose ir kituose žvaigždžių pilnuose vakarėliuose.

5) Reporteris Dainius Nemanis. Vaikinas smarkiai prisidėjo prie ikrauk.lt veiklos – jis mėnesio eigoje pranešė apie VU pirmakursių krikštynas, mokė fotografijos megėjus šio meno subtilybių, dalijosi fotoreportažais iš įvairių renginių bei paties laisvalaikio.

Prieš balsuodami nepamirškite įvertinti naujienų ir atsakyti sau į klausimą, kodėl pasirinkote būtent šį nominantą – galbūt jums patiko pateikto teksto iliustracijos? Reporterio rašinio stilius ir įžvalgos? O galbūt, jūsų nuomone, pasirinktas tekstas – pats aktualiausias? Galutinai apsisprendę, balsuokite. O kam atiteks geriausiojo titulas ir apdovanojimas – Jodi Picoult knyga „Mano sesers globėjas“ – sužinosime jau sekmadienį, spalio 30-ąją.


Pamatei ką nors neįprasto ir įdomaus, tapai eismo įvykio liudininku, turi nuomonę aktualiu klausimu? ĮKRAUK ŽINIŲ apie tai arba siųsk jas el. paštu ikrauk@15min.lt!

O gal manai, kad turi žurnalisto gyslelę? Išmėgink save ir prisidėk prie ikrauk.lt reporterių komandos bet kuriame Lietuvos mieste!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius