Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 20

Konkursas: laimėkite bilietus į pirmąją futurizmo konferenciją „ISM FUTURITY“

Gegužės 29 d. Vilniuje, parodų centre „Litexpo“ vyks pirmoji Baltijos šalyse ateities konferencija „ISM FUTURITY“. Joje apie tai, kaip mūsų gyvenimas atrodys po dešimties metų, pasakos drąsiausi pasaulio futuristai bei Lietuvos mokslo ir verslo lyderiai. Viena diena ateityje – tokia konferencijos ašis suteiks galimybę „ISM FUTURITY“ dalyviams pamatyti ir pajusti, kaip atrodys viena 2025 m. pavasario diena.
„ISM FUTURITY“ pranešėjai
„ISM FUTURITY“ pranešėjai / Organizatorių nuotr.

„Konferencijos kalbėtojai daugiausiai dėmesio skirs konkretiems pavyzdžiams, kaip mes dirbsime, mokysimės bei gyvensime ateityje, kaip technologijų bumas keis mūsų pasaulėžiūrą ir kokias galimybes suteiks verslui, darbuotojams, kūrėjams ar mokslininkams. Norime sužadinti visų dalyvių vaizduotę ir padėti jiems pasiruošti ateičiai“, – sako konferenciją organizuojančio ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto generalinis direktorius Ivo Matser.

Pasak jo, konferencijos pranešėjai turi unikalias vizijas apie ateities pasaulį. Anna Lise Kjaer yra pasaulinio masto futuristė, kurios pagrindinė veikla yra ateities tendencijų nuspėjimas ir jų pritaikymas, kuriant verslo sėkmės istorijas.  Ji garsėja ypatingu gebėjimu įžvelgti The next big thing, o tarp jos 1988 metais įkurtos konsultacijų bendrovės klientų yra „IKEA“, „Sony“, „Toyota“, „Unilever“, „Gap“, „Swarowski“ ir kitos.

KONKURSAS: atsakykite į čia pateiktą klausimą ir laimėkite du bilietus į  „ISM FUTURITY“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius