Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 08

Konkurso dalyvė Dovilė meta iššūkį ir pristato vaizdo klipą Kylie Minogue dainai (video)

Portalo 15min.lt skaitytoja Dovilė meta didelį iššūkį savo konkurentėms: VIP bilietus į Kylie Minogue koncertą trokštanti laimėti moteris pateikė savitą australų popžvaigždės muzikos klipo versiją.
Konkurso dalyvė Dovilė Sabaliauskienė
Konkurso dalyvė Dovilė Sabaliauskienė / Kadras iš video
Kadras ia video/Konkurso dalyvė Dovilė Sabaliauskienė
Kadras iš Dovilės vaizdo klipo

23 metų Dovilė Sabaliauskienė atsiuntė savo vaizdo klipo versiją K.Minogue dainai „Red Blooded Woman“. Drąsos nestokojanti skaitytoja pati nusifilmavo šiame klipe. Moteris išties pasistengė atrodyti panaši į dainininkę: pasidarė panašią šukuoseną, apsirengė panašiais į dainininkės drabužius bei mėgino atkartoti Kylie šokio judesius.

„Kylie kūryba susidomėjau dar paauglystėje. Kylie mane žavi viskuo: švelniu balsu, originaliomis dainomis ir pagaliau savo moteriškumu. Ji yra mano mėgstamiausia dainininkė, tad pabandžiau nors šiek tiek įsijausti į jos vaidmenį. Filmuotis buvo įdomu ir linksma, tik iš susijaudinimo pamiršau dainos žodžius...“ – prisipažino vilnietė Dovilė.

Vaizdo klipe atkartojamas oficialaus „Red Blooded Woman“  scenarijus: Dovilė eina ir šoka automobilių, vilkikų fone, o klipo pabaigoje pasirodo vilkėdama balkšva ir raudona suknelėmis.

„Apie konkursą sužinojau iškart po jo paskelbimo 15min.lt portale ir kaip mat užsimaniau jame dalyvauti. Tikrai žinojau, kad nesu panaši į Kylie – tokiai moteriai sunku būtų prilygti. Šis sumanymas pirmiausiai ir kilo iš noro būti koncerte, be to kūrybiniai darbai man patinka. Daina „Red Blooded Woman“ – viena mano mėgstamiausių. Pati klipo idėja kilo bežiūrint originalą kokius 100 kartų, o naktį prieš filmavimą praktiškai nemiegojau, nes viską planavau kur važiuosiu, ką darysiu. Jei laimėčiau VIP bilietus (tai būtų mano svajonės išsipildymas), pasikviesčiau savo vyrą, kuris irgi dalyvavo klipe. Tiesą sakant, esam abu jos gerbėjai, nes būtent per Kylie dainą buvo pirmasis mūsų šokis“, – teigė konkurso dalyvė.

Manote, kad galite sukurti geresnį vaizdo klipą nei Dovilė? O gal esate kaip du vandens lašai panaši į K.Minogue? Dalyvaukite konkurse ir įrodykite tai! Susipažinti su konkurso sąlygomis ir sužinoti daugiau apie prizą galite čia.

K.Minogue antrinininkių galeriją galite pamatyti čia.

Siūlome palyginti oficialią ir konkurso dalyvės Dovilės siūlomo klipo versijas:

Dovilės vaizdo klipas:

VIDEO: 15min skaitytojos Dovilės video pagal Kylie Minogue "Red Booded Woman"

Kylie Minogue „Red Blooded Woman“:

VIDEO: Kylie Minogue - Red Blooded Woman

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius