Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 23

Laimėk kvietimus į kiną!

Sveikinu visus su nauju kino konkursu! Praėjo savaitė ir vėl reikia išdalinti jūsų užsidirbtus prizus bei paskelbti naują laimikį, kurį galite pelnyti, teisingai atsakę į mūsų pavasariškai nesudėtingą klausimą. Apvilkę tris mūsų skaitytojus filmo „Iksmenai:pradžia.Ernis“ marškinėliais, šią savaitę kviečiame nemokamai nueiti į nuotaikingą komediją „Vėl septyniolikos“.
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas

Tačiau prieš tai būtinai turime paskelbti tų laimingųjų vardus, kurie vasarą galės pasitikti su naujais originaliais marškinėliais. Burtai lėmė, kad šios kino dovanos atitenka Regimantui, Mariui ir Dmitrijui. Sveikiname jus, vyrai!

Jau nuo kitos savaitės kino teatruose pasirodo linksma komedija „Vėl septyniolikos“, leisianti pafantazuoti, kas būtų, jeigu grįžtumėte į mokyklą antrą kartą... Ten sugrąžinti jūsų negalime, bet tikrai galime pasiūlyti kvietimus į šį filmą. Taigi teisingai atsakykite į mūsų klausimą ir nemokamai su draugu ar drauge nukeliaukite pažiūrėti šios kino juostos.

KLAUSIMAS: Kas filme vaidina 37-erių Maiką Odonelį?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, miesto, kur gyvenate, ir telefono numerio. Iki!

VIDEO: Official '17 Again' Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius