-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 06 04

Laimėk kvietimus į koncertą kine!

Sveiki, žalieji kino ir mūsų draugai! Vėl išaušo diena, kai išdalysime senus kino prizus ir paskelbsime naujas varžytines dėl naujo kino konkurso dovanų. Šįkart turėtų džiaugtis muzikos gerbėjai, nes siūlysime laimėti kvietimą sau ir draugui į poproko koncertą 3D formatu!
Kino konkursas
Kino konkursas / Alvydo Opulskio montažas

Tačiau neužbėkime įvykiams už akių – pirmiausia privalome apdovanoti tuos aktyvius skaitytojus, kurie teisingai atsakė į praėjusios savaitės klausimus ir kuriems buvo palanki fortūna. Filmo „Mergišiaus praeities vaiduokliai“ marškinėliais norėtume aprengti Anatolijų, Karolį ir Arvydą. O kvietimus sau ir antrajai pusei į filmą „Gatvės vaikis“ laimėjo Armina, Danielius ir Laurynas. Sveikiname laiminguosius!

Jau kitą savaitgalį į kino teatrus atkeliauja Amerikoje populiarios grupės „Jonas Brothers“ koncertas-filmas trimatėje erdvėje. Jame žiūrovai galės iš arti pamatyti ne tik koncertų, bet ir užkulisinio gyvenimo akimirkas. Mes siūlome jums išskirtinę galimybę laimėti kvietimą sau ir draugui į šį unikalų reginį. Tereikia kaip visada teisingai atsakyti į klausimą, tikėti fortūna ir laukti gerų žinių iš mūsų

KLAUSIMAS: Kada vyko šios grupės koncertinis turas, kuris ir užfiksuotas šiame filme?

Pašto dėžutė jūsų laiškų laukia iki kito antradienio. Nepamirškite parašyti savo vardo, adreso ir telefono numerio. Iki!

VIDEO: Jonas Brothers: The 3D Concert Experience Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius