Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 09

Laimėkite bilietų į filmą „Plastikas“

Jau pačioje filmo pradžioje sužinosite, kad jis yra paremtas tikra istorija. Istorija apie Anglijoje gyvenančius keturis studentus, kurie laisvalaikiu susiburia į kredito kortelių sukčių gaują. Susipažinkite: gaujos lyderis – būsimasis verslininkas Semas (serialo „Dauntono abatija“ žvaigždė E. Speleersas), Rafa (S. de Souza), Jeitsis (A. Allenas) ir dešinioji Semo ranka Fordis (A. Poulteris).
Kadras iš filmo „Plastikas“
Kadras iš filmo „Plastikas“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Tik nemanykite, kad vaikinai – kokie nors godūs vagišiai. Jie tenkinasi tuo, kiek pakanka. Retkarčiais nusiperka elektroninį daikčiuką, prašmatnesnius džinsus ar juvelyrinių dirbinių. Viskas proto ribose. Kad užtektų susimokėti už mokslą ir dar liktų savo reikmėms.

Kas galėjo pamanyti, jog vienas neatsargus žingsnis apvers šių vaikinų gyvenimą aukštyn kojomis. Kartą arogantiškasis Jeitsis apšvarina ne tą žmogų – lenkų gangsterio Marselo (kaip visada įtaigus T. Kretchmannas) silpnavalį apskaitininką. Žinoma, netrukus vaikinams tenka skaudžiai sumokėti už kvailą klaidą: jie privalo per dvi savaites pristatyti Marselui gėrybių už du milijonus svarų. Tik šitaip jie išpirks kaltę ir gaus ramybę. Tai didžiausia ir pavojingiausia užduotis iš visų, kurių vaikinams yra tekę imtis, tačiau kitos išeities nėra.

KONKURSAS:

Atsakykite į klausimą, kokiame mieste vyksta beprotiški kompanijos nuotykiai?

Teisingas atsakymas – Majamyje! Ačiū visiems dalyviams, o nugalėtojais tapo Modestas ir Justina, su jais susisieksime asmeniškai.

VIDEO: PLASTIKAS / Plastic (kinuose nuo liepos 11 d.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius