Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 20

Laimėkite Egidijaus Knispelio knygą „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“!

„Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ – TV žurnalisto Egidijaus Knispelio knyga, kurioje nagrinėjami penki pastarųjų dešimtmečių nusikaltimai, sujaudinę Lietuvos visuomenę. Leidinys parengtas pagal to paties pavadinimo laidų ciklą, bet papildytas niekur iki šiol neskelbta medžiaga ir faktais, kurių nerodė televizija. Autoriaus stilius intriguoja ir įtraukia tarsi geras detektyvas!
Knygos „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ viršelis
Knygos „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ viršelis / Leidykla „Obuolys“

Egidijus Knispelis: „Pavadinimas „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“ nėra skambios frazės ieškojimas. Tie įvykiai, iš tiesų tada sukrėtė, kaip man ir dabar atrodo, ko gero, visą Lietuvą, tai yra mus visus.“

O koks įvykis Lietuvoje labiausiai sukrėtė Jus? Parašykite savo įspūdžius ir laimėkite knygą „Įvykiai, sukrėtę Lietuvą“. Savo komentarus siųskite adresu knyga@15min.lt iki kovo  30 dienos. Tris laimėtojus išrinks „Obuolio“ ir 15min.lt komisija, juos paskelbsime balandžio 2 dieną.

Daugiau informacijos apie knygą rasite čia.

Sveikiname laimėtojus: Kristiną Toliušytę, Ligitą Janušaitę ir Sonatą Ridzvanavičiūtę. Kaip atsiimti knygas informuosime elektroniniu paštu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius