Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 02

Laimėkite filmo „Hana“ originalų garso takelį, sukurtą „The Chemical Brothers“!

Europos miestuose sudėtingą misiją vykdo specialiųjų agentų persekiojama 16-metė samdoma žudikė Hana. Snieginguose Suomijos miškuose kerštui už mamą ją ištreniravo tarnybą CŽV palikęs tėtis.
„Hana“
„Hana“ / Kadras iš filmo

Britų režisierių Joe Wrightą („Atpirkimas”, „Puikybė ir prietarai”) studijai „Sony” rekomendavo pagrindiniam vaidmeniui atrinkta niujorkietė Saoirse Roanan, kuri už įstabų vaidmenį jausmų dramoje „Atpirkimas” buvo nominuota „Oskarui”, „Auksiniam gaubliui”, BAFTA premijai ir yra laikoma sparčiausiai progresuojančia jaunojo kino talente.

Jautri drama su efektyviais veiksmo momentais primena džeimsbondišką trilerį apie šnipus, bet režisieriui labiausiai rūpi papasakoti, kaip šaltakraujiškai žudyti išmokyta, užsienio kalbas žinanti, fenomenalią atmintį turinti, Rytų kovos menus įsisavinusi mergaitė iš izoliacijos tėčio sukurtoje pasakų karalystėje adaptuosis į savarankišką gyvenimą modernioje ir pavojingoje realybėje.

Paralelės su brolių Grimų įžvalgiomis idėjomis ir legenda apie Frankenšteino monstrą intriguojančiai užtaiso Luco Bessono „Žudiko Leono”, Quentino Tarantino „Nužudyti Bilą” ir veiksmo trilogijos apie agentą Džeisoną Borną šovinius pagal „The Chemical Brothers” muzikinių garsų simfoniją, kurią „The Chemical Brothers” sukūrė specialiai šiam filmui!

Filmas kino teatruose jau nuo birželio d. 10, tad 15min.lt ir kino platintojai „Acme Films“ skelbia „greičiausio“ kadro konkursą! Siųskite nuotraukas, kuriose Jūs esate užfiksuoti bėgantys, skubantys ir lekiantis. Originalumas bus įvertintas! Trijų geriausių kadrų autoriai bus apdovanoti originaliais filmo „Hana“ garso takelio komptaktiniais diskais!

Nuotraukas siųskite iki birželio 12 dienos adresu hana@15min.lt. Tris laimėtojus paskelbsime birželio 13 dieną.

Siųsdami nuotrauką jūs patvirtinate, kad turite teisę nuotrauką platinti, taip pat, kad joje nufotografuoti asmenys yra pilnamečiai.

 

Konkurso laimėtojais tapo 3, 4 ir 7 nuotraukų autoriai. Kaip atsiimti prizą informuosime asmeniškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius