Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 13 /2015 03 23

Paaiškėjo, kas laimėjo „Šešių nacijų“ turnyro konkursą

Vasario 6 – kovo 21 dienomis sporto grebėjų dėmesį prikaustys milžiniško populiarumo susilaukiantis stipriausių Europos regbio komandų „Šešių nacijų“ turnyras.
Lietuvos regbio federacijos prezidentas Rytis Davidovičius ir nugalėtojas Matas Rutkauskas.
Šešių nacijų regbio turnyras / 15min.lt
Temos: 1 Regbis

Stipriausioms Senojo žemyno komandoms šis turnyras bus viena svarbiausių repeticijų prieš jau ateinantį rudenį prasidedantį pasaulio čempionatą Anglijoje. Todėl kviečiame ir jus susirgti regbio liga ir sekti šį turnyrą, o už tai jūsų laukia prizas.

Prizas – „Tissot“ laikrodis

Šveicarijos kompanija „Tissot“ laikrodžius kuria nuo 1853 metų ir ilgus metus remia regbį visame pasaulyje. Kviečiame ir jus domėtis regbiu, „Šešių nacijų“ turnyru, spėti rezultatus ir laimėti puikų „Tissot PRC200“  modelį! Šis laikrodis ne tik išsiskiria savo stiliumi, bet ir yra be galo patikimas, pulsuoja komandine dvasia.

„Tissot“ nuotr./„Tissot“ laikrodis
 

Konkurso taisyklės

Užsukite į 15min.lt „Facebook“ paskyrą čia, TEN spėkite rinktines, kurios galutinėje „Šešių nacijų“ turnyro rikiuotėje užims pirmąsias trejas vietas. Rašykite kas taps čempionais, kas užims antrąją, o kas trečiąją vietą. Spėti galite iki 2015 m. kovo 19 dienos, 23:00 val. Daugiau apie „Šešių nacijų“ turnyrą, rezultatus ir dalyvius galite skaityti 15min.lt rubrikoje – REGBIS.

Konkurse dalyvauja, atsakymai, kurie yra pateikti tik 15min.lt „Facebook“ paskyroje. Jeigu bus daugiau nei vienas teisingai atsakęs dalyvis, konkurso nugalėtojas bus nustatytas burtų keliu. Nugalėtojas bus paskelbtas kovo 23 d. portale www.15min.lt. Su laimėtoju asmeniškai susisieks ir apdovanos prizą įsteigusios UAB „Šveicarija“ atstovai.

NUGALĖTOJAS: Burtai lėmė, kad iš visų teisingai atsakiusių nugalėtoju tapo Matas Rutkauskas, kviečiame jį parašyti mums laišką facebook@15min.lt, susitarsime dėl prizo įteikimo.

VIDEO: Paaiškėjo, kas laimėjo „Šešių nacijų“ turnyro konkursą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius