Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 01

Airijoje dingusios lietuvės paieškos: policija kreipėsi į visuomenę ir paviešino daugiau detalių

Praėjus metams po lietuvės Giedrės Raguckaitės dingimo, Airijos pareigūnai vėl kreipėsi į visuomenę, prašydami padėti atskleisti nusikaltimo aplinkybes. Pareigūnai mano, kad ji buvo apsvaiginta narkotinėmis medžiagomis, išprievartauta ir nužudyta.
Giedrė Raguckaitė
Giedrė Raguckaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip rašo portalas thesun.ie, 29-erių lietuvė paskutinį kartą pastebėta praėjusių metų gegužės 29-ąją Laytowno mieste esančiame name. Vis dėlto apie tai, kad ji dingusi pareigūnams buvo pranešta tik praėjusių metų rugpjūtį.

Vietos pareigūnai apklausė daugybę žmonių, siejamų su jos dingimu, tarp jų – ir du lietuvius, kurie buvo pastebėti kartu su ja. Vienas iš šių vyrų, kaip įtariama, gali būti susijęs su šiuo rimtu nusikaltimu. Jis šiuo metu kali dėl kito nusikaltimo.

Giedrė į Dundalko miestą atvyko praėjusių metų balandį ir pateikė paraišką dėl dokumentų, kad galėtų šalyje dirbti legaliai.

Iš savo buto ji išvyko gegužės 24 d. ir nuo tada iki 29 d. ji du kartus buvo pastebėta Dundalke. Tądien, kai ji buvo pastebėta, lietuvė buvo smarkiai apsvaigusi nuo kvaišalų. Pranešta, kad minėtame name ją buvo bandyta atgaivinti šaltoje vonioje.

Vėlų vakarą, apie 2 val., du jau minėti lietuviai Giedrę išsinešė ir įsisodino į automobilį. Nuo tada lietuvės niekas nebematė. Automobilis „Land Cruiser“, kuriuo išvažiavo lietuviai, buvo vogtas.

Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl nužudymo, tačiau vis dar nerado lietuvės kūno ir nežino, kaip ji mirė.

Jie atliko kratą minėtame name, tačiau iki šiol nėra sulaikytų įtariamųjų.

Tyrėjai atskleidė, kad jos telefonas nebuvo naudotas nuo praėjusių metų gegužės, ji nebuvo prisijungusi prie socialinių tinklų ar susisiekusi su šeima bei draugais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius