Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 24

Airijos policija, narpliojanti lietuvės Giedrės Raguckaitės nužudymo bylą, – aklavietėje

Pareigūnai toliau aiškinasi lietuvės Giedrės Rauckaitės dingimo aplinkybes. Jie atliko kratą Bettytowno kaimelyje. Vis dėlto nieko naudinga tyrimui aptikti nepavyko.
Giedrė Raguckaitė
Giedrė Raguckaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaip rašo portalas dundalkdemocrat.ie, kiek anksčiau skelbta, kad pareigūnai perkvalifikavo lietuvės tyrimą dėl jos dingimo į – nužudymą. Taip pat skelbta, kad buvo atlikta krata name Leitaune, gyvenvietėje prie Airijos jūros.

Pareigūnai atskleidė, kad 29-erių moteris paskutinį kartą gyva pastebėta Leitaune dviejų vyrų draugijoje gegužės 29 d. apie 23 val.

Pareigūnai teigia, kad Giedrė kartu su dviem vyrais lietuviais grįžo į išsinuomotus namus Leitaune. Tuos du vyrus ji pažinojo. Manoma, kad ji buvo apsvaiginta narkotikais, ją be sąmonės į namą atnešė minėti vyrai ir bandė atgaivinti ledo vonioje.

G.Raguckaitė nei telefonu, nei per socialinius tinklus su niekuo nebebendravo nuo gegužės 30 d.

Liudininkų teigimu, buvo pastebėta, kad du vyrai paliko minėtą namą. Vis dėlto iš jo išeinančios Giedrės niekas nematė. Pareigūnai apžiūrėję jį nieko neaptiko.

Pareigūnai, atsidūrę aklavietėje, tęsia tyrimą dėl lietuvės nužudymo ir prašo visų, galinčių suteikti naudingos informacijos, kreiptis į Dandolko pareigūnus telefonu: 0429388400 arba anonimiškai pasitikėjimo telefonu pranešti: 1800 666 111. Taip pat galima ateiti į bet kurią policijos nuovadą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius